[FSG連同股東死全家 ] 利物浦完季暨季前討論區 16

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
鳩噏佢管理勁只係因為佢唔使點俾錢高普就幫佢拎前4
哇啲賤種為咗買人踩低青訓低賤到
魔童依加係比唔上禾頓
你條賤種話咗同人嘈交咁撚拎嚟講
公道講 勁撚多非利迷覺得要比credit fsg
講真冇廢中而家利應該長期下遊
估唔到仲有人理 連乜撚嘢登 呢件白卡佬
fsg請到廢中係佢地嘅功勞唔會否定
但管理勁呢點真係唔認同
世一管理一路認知都係反諷黎點知當真
咁係爸爸勁而唔係FSG
今季就見真章
佢比暴力般fans屌係事實喎
唔止 仲比埋你屌添
邊句有屌?又幻想d野出黎當自己岩?
有例都可以唔跟
自己柒咗獲甘
唔係內部搵人認頭
而係要小市民找數
老實講以前穩定攞前4除咗高普勁之外
其他中下遊冇乜競爭力先係主因
而家鈕 AV 白禮頓呢啲都有心搞波
以前Big6爭4個位變咗9隊爭
FSG唔投入多啲個前4位都幾唔穩
你要俾機會青訓我理解 咁咪做嗰個位嘅third choice
如果一心搏啲幻幻爆發擔大旗就躝返去波爾多慢慢玩啦

仲有成日話自己隊波太多人 但係好明顯有啲質素平庸
例如屌尖 臭G呢啲快手賣/借出去
買返個有質素嘅返嚟先正路
左閘Robbo 同尖差唔多年紀
中場除咗航之外成堆19-24歲但又唔係神童級
個squad完全唔合理
個幾條香港球迷之後道歉添啦,你又唔講?
個幾條閪仔發脾氣攞借將出氣炸
FSG入主一直都係垃圾 換左高普先開始勁 FSG唯一德政係呃到高普番嚟
一啲轉會消息都冇
格住劍先都好嘅
市民們可以做啲咩
當年牙蘇走左之後
你一字排開買幾個返來
踢得唔好都係賴渣士姐
依家隊波冇新血就係賴老細架啦
夠錢咪玩訴訟
但玩燒錢點會夠狗會玩
都起碼呢幾日有啲花生食下先,不過佢講啲嘢唔使認真,笑下咪算
2024年仲有人撐fsg 真係搞不撚點
但係有啲最識波嘅覺得班青訓幻幻夠力爭四喎
完全冇諗過其他強/中遊隊都keep住買人補強
完全冇諗過人腳數量係好多 質素又真係夠班咩
完全冇諗過正選料嗰班會傷會停賽 後備夠唔夠料去cover到啲缺口呢
一味淨係ff個個都breakthrough season 只係爭咁個機會 完全冇諗過要breakthrough係幾咁難
完全冇諗過夾硬推人上去踢 萬一跌得柒被人越屌越沉 咁又將一個「generational talent」變成個wasted talent

你問我過去幾年青訓出身而真係踢到一線料嘅其實得taa一個 咁當然如果你個野心只係攞前四攞吓歐聯入場券就夠嘅咁屌宗同義律都唔差 咁所以青訓要上位何其難呢師兄
講真大家喺度圍得爐吹水當然都想啲幻幻成材 越踢越好 但係一嚟就推佢哋上去踢輪換甚至正選 真係會對佢哋同隊波好咩
你當我真係唔識波啦 至少我真心覺得未必係好事
咁昆沙同巴特利都有機會上一線
麥波傷叫宗義頂我都放心
如果宗義再傷要Clark嗰啲頂就真係冇辦法
始終都叫extreme case
同埋冇乜人會有料但過嚟做third choice
你要扶昆沙做第三中堅 VDB做第四我都仲可以
但係防中本身航已經係後備料
你仲要唔知個魔童同BJT打唔打到航嘅level
更加唔好講右翼連後備都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞