[FSG連同股東死全家 ] 利物浦完季暨季前討論區 16

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
又要重申返
冇佢利冇ab 水貨冇英超歐聯
雖然佢喺般矛
淨係識話利之前簽呢個嗰個hughes 喺般茅都睇中
我識噏我睇中包皮 夏撚
下下事後孔明有撚用
Understand West Ham have offered £30m plus one young player as part of the deal for Jhon Durán.

點解人地西咸盧蛇新黎報到又唔睇定D比下機會青訓先再買人
Dean Huijsen to Bournemouth, here we go! Verbal agreement in place on €18m deal plus sell-on clause for Juventus.
買人等於放棄青訓
呢個又咩籍口唔簽上陣時間同轉會費貴就肯定唔係 係貪錢定點
有vdb
DLLM 人哋疤雖然窮,就算青訓仲有大把人上嚟
咪又係話照買人
fsg玩到波爾多摺埋
又證明同我地fsg鬥真係唔會有好下場
好撚癲 有冇啲咩懶人包講下咩事
波爾多條數真係柒到咁?
利排得前過維拉好應該啦 有乜好bin你就真係傻鳩喇

唔平賣野比我fsg
趁地淋啦
我芬好波
癲撚到
點解會寧願唔賣渣都冇
仆街FSG玩死埋人地隊波
想喺我地fsg度攞著數真係未死過
法國佬知我地fsg嘅厲害未
Arne Slot says this team is good enough to complete their ambitions even without transfers. But he does say it would be a surprise if there are no additions in the next month.

長野風花
條數應該爛到F$G覺得救黎哂藥費
又成功玩爛一隊波
黎緊改口講「買人變波爾多架喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞