[FSG連同股東死全家 ] 利物浦完季暨季前討論區 16

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
做生意嚟講,芬威唔會死錯人

聽講波爾多嘅球場係當地巿own

即係除咗要孭堆爛債,仲有租金

以芬威財力本身應該ok但
99%計過回報差就放棄

但點解要撚兩舖先放棄
好似話robo傷咗至少成個美國之旅都踢唔到
其實唔係人地唔想賣 係最尾我地唔想接
因為佢地有爭政府一筆錢 (20m) 同埋個主場每年都要比幾M租
我地應該係想有得 waive 呢啲負債 or 減輕呢啲租金
咁最尾傾唔掂就退出
我地fsg最勁就係jer住果1~2m唔放
好呀,唔好阻住owen beck breakthrough season
Where possible
Slot咁快就學識fsg口吻
呢句野fsg用咗好多年
我地個隊都就黎玩死啦
Robbo 傷得密左
老啦
呢幾年都冇乜點補其他位其實好多位都老化哂
熟口熟面
連之前耐唔耐都會吹既João Neves都Here we go埋去PSG 真係想知簽咩人咁有眼光
Arne Slot says this team is good enough to complete their ambitions even without transfers. But he does say it would be a surprise if there are no additions in the next month.

落咗third division 可以再平d 買
希望祖達大哥今季踢到大半
好似原地散班WOR
架仔係咪好事近
啱啱google 完,落 third division 變 semi pro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞