[FSG連同股東死全家 ] 利物浦完季暨季前討論區 16

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
特別6號位唔買人真係接受唔到,仲衰既係連吹風都無,航哥唔係唔好 只係唔夠好同年紀大,後生多幾年prime time 既佢絕對無意見,但而家仲要佢做絕對主力 真心咩
所以比機會佢我ok的
同埋係咪都幾快下
通常唔吹 一吹就即買
不過都等睇下星期繼續唔買人
算啦 防中覺得真係冇架啦
右翼叫有啲機
可能真係航唞就叫麥踢
點解你仲會覺得會買人
屌啦 浪費晒麥卡能力
最慘係我地10分需要Macca 能力,無論係打6號,8號定10號,佢一傷我地就收皮,成個中場完全靠哂佢
Ok 唔洗簽人
🚨(🌖) |

The Anthony Gordon deal has a real chance of being revived maybe later in the window. 👀

— @davidlynchlfc on @AnfieldIndex, @AnfieldAgenda
要買好心快手啦戇撚鳩
唔洗夾咩成撚日拖
本身都覺得佢應該要用
起碼有一年頂級聯賽係踢得好
唔係個d英冠仔
可惜佢太多新聞話想走
點解紐記會放
佢踢得幾好又英人
留名睇Ramsey breakthrough
Gordon無咩必要
但點都好過久保
兩個個feel 都有d 張伯倫feel
我覺得久保好啲
🟢🗣️ @davidlynchlfc on Anthony Gordon:

Diaz staying at #LFC complicates the acquisition of Gordon.

“Now, that interest [in Diaz] has to become something, there has to be a bid come in and it has to be right for Liverpool for a sale. They’re not going to just kick him out the door.”
但久保左腳右翼,Gordon左翼
我地已經有大量左翼,除非真係賣Diaz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞