[FSG連同股東死全家 ] 利物浦完季暨季前討論區 16

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
覺得佢入左個盲區 假設佢既good enough 係真心既
只會係因為利球員既實力比佢上一隊勁幾班
上一隊都舞得掂 呢隊勁左更加唔急買人
但等佢開季感受完英超既強度 九成就會panic buy
Leeds 都簽過人
計official 得我地同富臨冇簽過
其實F$G只要求利有前4有歐聯就收貨,唔好旨意會駛大錢去爭冠除非賣人賣到大錢,咪買一兩個氹下球迷開心
前八隊隊都掃貨
下年歐協聯都冇得踢
F$G: 下季嘅事留返下年再講,今季已達標
人地新球員一字排開
我利新「續約」球員一字排開
準備定thank you and goodbye Salah Vvd Taa
slot認知偏差好嚴重

無計
成世喺荷甲
我都想似RM , 買哂全歐洲最勁既年輕中場慢慢接modric kroos 班
依家vvd Salah 都慢慢career後期仲係0接班plan
FF Quansah Elliott都夠實力接
我覺得解讀太多,門面說話野黎純粹
SOR,依家係連約都未撚續
早一個po有人講人地蝗都係養巴西孖寶養到成功 心諗你知唔知人地幾錢買番黎
拎黎同我利果d英冠都未踢得掂既比
45m 一件喎 fsg會俾?
molamola
巴西孖寶(其實4寶)仲有土耳仔 件件20m起跳
fsg簽後生仔連10m都唔捨得出
Fsg啲planning其實勁撚廢 個個吹奏佢管理
屌你中場走老母入泰 等於0換班
唔計泰呢個老野
係18夏天到23夏天 5年冇撚買過中場
22夏天盲既都睇到中場開始收皮
佢一野轟啲錢去買前場cls
季中買到個中場分分鐘有前4
佢買凍肉
個啲咩贏完歐聯唔買人 2021季3中堅開季都未撚講
成日想買未成型幻幻搏佢 ramsay 28car都15m
唔撚拎黎買enzo
真正勁既幻幻唔係買唔到
但又唔想25m搏17歲既比你含
講真個年啱啱贏完英超 一搶就有啦

唔係廢中真係超撚哂班撚有今日咩
屌你老母仲有柒頭同fsg護航真係嬲撚左
咩ramsay 懷疑已經水咗
次次聽佢個名都係傷
唔好話英冠
係連工作證都拎唔到
enzo人格
車仔冇佢踢得仲順
定又係好似雲拿咁冇踢利所以勁D
呢個正撚到
明知人地大傷緊都比6m做水魚
家下你好撚有錢?
嫌我地醫院訓既人唔夠多?
佢唔會敢覆
Ramsay 根本係賣neco 拎黎塞住利迷把口
投資利物浦醫院牀位,提高買水魚容錯率
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞