[FSG連同股東死全家 ] 利物浦完季暨季前討論區 16

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
1001唔開 4全家啦
好認真講句 不如佢單機啦

主流唔買人用青訓又係四線既av人多過我地幾多
亨利會死
17年: 沙拿 roberston ox
18年: vvd(冬窗) 邊爐 基達 肥沙 AB
19年: VDB 早安
20年: 南野(冬窗) 屌尖 thiago jota
21年: 卡巴克(冬借) ben davies (冬) konate
22年: Diaz(冬) arthur melo(借)卡華路 Nunez
23年: Gakpo(冬) 傻波 Endo 臭G
24年: ?

咁睇返19年果陣容真係算係好完整
起碼3線都有足夠嘅人手用 係中堅同鋒線弱少少
但vvd salah mane當打唔易傷
條中場有軒邊老母米ox基達

睇返20/21果季嘅中堅問題 其實拖到24/25都只係入得一個konate 仲要佢都係易傷之人 加埋我哋走埋matip vvd又開始老化未必踢得足 到依家都仲未解決
傻鳩等我季尾維拉排得後過利個時拎出嚟bin鳩你啦
點樣主流唔買人用青訓
你哋
究竟點樣分你哋我哋
咪鬼同條on乜撚嘢鳩嘈啦
佢可能今年目標係護級加放棄歐聯,咪出新仔打吓咪算囉

最緊要FSG 夠錢買到satellite club
格足一個po
唔係完全唔買係重點買 岩價先買
蝗狗養個兩條巴西佬養咗幾季先成材?
左翼左閘一個後備都冇wo你認真?
唔買中堅同防中好難搞
根本唔夠人
太容易傷病
仲有你睇吓曼城
佢哋個squad穩定咗之後 青訓quality開始夠build up到
佢哋就唔會狂買 係慢慢滲d青訓上位
當自己中遊差唔多,fsg為賺錢,比高普逼先出錢買人
睇左曼城喇
上年買左面具佬 NUNES DOKU 華石
青訓真係上位既得lewis foden bobb
咁果季文尼roberston又真係好少傷嘅
係搏贏咗

但今季沙拿 vvd咁嘅歲數 根本冇可能全勤
翼位都仲可以塞力子沙短甚至ox打先

左閘無後備先痴線,但Robbo嗰位無乜傷又係癲

英超嗰季係得AB同基達傷得多,
其他人好健康,呢吓先癲
最怕今季中游
下季下游
可能分分鐘要炒麵走先有人入

但炒麵幾時走到,完全無哂聲氣
寫漏左mac
你地咪唔識波 我咪識波 留意球壇動向 好有knowledge今季踢得唔好?下季可能有幼幼彈起 你永遠唔知佢地幾時成材 我永遠唔會柒
識唔識邊個luke張伯斯?睇你都唔識 得我識波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞