[FSG連同股東死全家 ] 利物浦完季暨季前討論區 16

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
根本年年FSG 都係咁架啦,唔係高普有影響力都唔會畀錢買人。依家高普走埋,可以唔駛畀面你地,買都唔駛買
Quansah 其實都唔多掂 場場都有炸彈,仲要失俾MU個球
不過雞胸左係咁俾時間佢上咁解

Bradley 就真係正選級表現👍🏻
學前季咁,輸完炒返場9:0 就無事,完窗再西過
呀slot帶左幾多教練黎
想買人人之常情,但係唔明點解要抽鳩自己啲青訓水
昆沙對MU果場之後
如果morton真係打得起都幾好J
5年之後既正選 可能bjt morton quansah taa jones bradley都係自己養
係前場廢啲咁解 睇釘哥督爺生唔生性
覺得係心態頂唔到多過實力
廢中自己on99出啲廢隊都出干搞到傷左
好彩收到12m
真係由飛燕諾跟佢黎嘅好似得一個
https://www.liverpoolfc.com/team/mens/staff/ruben-peeters
估唔到佢都留到喺Ajax
前場睇天賦多,好難突然變勁
中後場就講浸講經驗,踢咗兩季英冠full season真係要試吓,唔掂就賣得

白禮頓眼光咁好,上季買番嚟代卡斯度個黑鳩防中都係踢後備多
買啲唔係頂級嘅返嚟其實都冇咩作為
endo上倒位都係好彩把握倒機會
成朝早有無直播
LFCTV有免費一個月
一個月之後唔訂
會唔會先過數再refund?
仲有香港使唔使vpn 睇?
🗣️Adrian on Arne Slot ideology:

"I speak almost every day with many of the squad — Kostas Tsimikas, Mo Salah.

"They tell me they like it, the ideology is the same as with Jurgen. To be intense, direct, play with pace, press high, be brave. Liverpool’s squad is made for that. So the new coach will know how to adapt well to the players he has. And I wish him the best."

[via @TheAthletic]
我地有新人王nyoni,買人咪令到佢上唔到位,唔洗買啦
利記版Yamal
有邊個會睇場波
想睇新秀break through
你哋
https://x.com/thefhpod/status/1816729145717535105?s=46&t=7mXwHkKq2QzTkgv6gskQ0w

走晒開始講番啲內部野
Klopp幾時出本書講下利記生涯
狗會單嘢都cls
fsg管理勁呢啲9up黎原來真係有人當真
真係咁勁嘅話
點解會俾廢老高普權力膨脹趕走轉會之神神deal俠破壞原本健康嘅架構?
點解會無視高普負責嘅範疇過多令佢burnt out要放棄唔撈?
呢啲同足球知識冇關而係純粹管理嘅問題
佢真係世一管理唔會好似而家咁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞