[FSG連同股東死全家 ] 利物浦完季暨季前討論區 16

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
當年熱狗係咁死搶爛搶利D TARGET 依家有邊個真係打得起?
上年傷哂D主力出黎入到一兩球?波之外
佢仲有咩係突出先
吊見到新post 以為有消息買人
起碼把握力係幾好
同埋佢回後造波都幾好,記得有下回後拎波轉身就塞咗個靚直線
加埋身材又高大但唔鈍
算係u21入面最有機會上位果個
[🟢] NEW: James McConnell is attracting interest from the championship.

[🟢] NEW: One or both of Kaide Gordon and Ben Doak seem primed for a temporary exit.

[🟢] NEW: Bobby Clark is expected to STAY at Liverpool.

[@IanDoyleSport]
有Bobby Clark中場夠人了
重用青訓
一諗起今年我地有好多青訓可以用就好興奮
fsg 心諗唔駛買人都得
佢似8號多啲,爛打但位置感唔算好,墮後用波應該麻麻

成咗名嘅話蘇比文迪應該係最合適選擇,Slot果套個6號最需要係回後拎波,轉身,分波,防守要位置感多過要coverage

如果平啲嘅話Richard Rios都唔錯
呢排 twitter 都好多人 j 蘇比文迪
簽左人
有青訓 唔洗簽人
但應該幾貴下
佢決賽對英撚都打得幾好
好多都借走 岩呀好事
但反而留clark
咁可以close左買人部
On this day FC
Clark有位咩講真
有rc
無人有興趣借多過佢想留啦,半打8號位
我識波 留名睇某幼幼今年突然爆發 因為係unexpected
Taa同vvd人工睇齊
個人覺得開高咗畀佢
真 佢到而家仲係鳩下鳩下咁
0集中力
得閒就黎次大error
佢肯黎既話 放低60m解約金就可以帶走
留到potential icon加副隊長就得啦,又唔使你俾
買人部負責簽青訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞