[FSG連同股東死全家 ] 利物浦完季暨季前討論區 16

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
轉軚
似留
咁重點搞防中啦
ig個頭像係咩事好撚核突,最撚憎啲濕鳩左膠嘢
佢啲頭髮少到
all in 右翼 防中
應該會得史蛇歡心
welcome yamal
學沙拿
又夠快又後生又有經驗
唔明做乜話要賣
有叻哥呢個人版仲唔知死咩
如果真係有正選實力 踢第一季就搶埋第三中堅都有可能

但如果表現唔掂 一年後又難賣 佢自己可能又要借走浪費人生
VDB之前想直接正選 唔想爭
所以有少少發爛渣 利先話如果放要收番20m
依加似係同史蛇傾掂數
講真佢只要改善到用波一定有佢份
Vvd 干 Vdb 昆沙 勉強計埋gomez
叻哥從來冇去過呢個高度
借嚟借去都係英冠 德乙
頂級聯賽穩定有得出場反而係利
Gomez我相信slot 都唔會當佢中堅
佢太傷完physicality 唔夠做
反而打左邊3中堅比TAA invert仲好
Nat直頭個踢法唔夾都攞黎講
大隻番少少就好
差隻gordon+wharton就可以開季
Loan:
Gordon
Doak
Koumas
Mcconnell
Chambers
Danns(?)
Clark(?)
Beck(?)
訓左無睇
專做神deal既Edwards簽左幾多人
仲要同教練啱咀型
正選中堅豆腐造既 佢留隊實有機會出
唔似會踢三中堅啦 暫時未估到光頭會點用TAA
其實呢啲會拒絕架咩
「這是我在這裡最快樂的時刻,」在高普時期多任後備的居迪斯鍾斯(Curtis Jones)這樣說:「史洛太棒了,可能是我最幸福的一次了,就比賽風格而言,很適合我們這些小伙子。他全心投入訓練,有一個明確的計劃,提供給我們指導,非常注重細節。」

他隨後再闡述史洛足球哲學的核心思想,也談到自己為何會踢得更舒服:「我的踢球方式,一直是想要控球,然而這支球隊有很多好的翼鋒和前鋒,而中場球員要求跑得更有紀律性。史洛的足球,原則是一樣,但中場將成為球隊核心,控球的處理必須更冷靜,不用急於搶攻,不用好像以前那樣太直接或匆忙,而是透過控球來徹底殺死比賽。」

據了解,助教侯索夫花了很多時間去指導鍾斯,令他對自己的站位和如何進入射門範圍,有更清晰的概念:「他們向我展示可以改善的地方,我發現對我也有很大幫助。我有自己的比賽方式,但必須適應和改變,所以現在更像我所要的方式,可以做自己。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞