[FSG連同股東死全家 ] 利物浦完季暨季前討論區 16

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
你柒咗我仲可以bin 你屍
James McAtee講到明會用
隻savio都係b隊湊完仔再買
佢唔會一下扔哂所有青訓上會慢慢滲
我利人強馬壯 唔好話鏝 賤種蝗都嚇撚死

中堅:vvd 屌干 jg vdb nat菲 Rhys 昆沙
中場:endo bjt 傻波 mac 鐘斯 義律 減分比 波比 28卡 摩頓 麥干奴
前場:沙 紐 凍肉佬 donk 帶 哥頓 古馬斯 祖達 丹斯

幾撚多人用
仲有
力斯森馬
盧保迪
咁你都識講人地係慢慢滲啦
我地上季滲完今季又滲?
唔學下人地走根叔就補華碩 nunes
Post 20 有一個人未
Jacob Ramsey 幾好j 其實
唔係唔可以買人
係屌鳩緊d比個pre season睇下都唔得d撚樣
你望吓上面班人講緊咩先啦
再者利依加唔算提好多青訓上嚟
極其量都係VDB 魔童 卡華路
其實主要係我哋同一個位有兩個幻幻
防中有BJT同魔童
中堅有VDB同昆沙
所以最理想係借一個出去練然後買一個正選返嚟
而唔係留曬兩個練
除非VDB/昆沙已經進步到夠班頂貼個半正選
防中就點都係要買
只係作為球迷唔知有咩人選適合
冇中場買到唔怪fsg la
年年都冇人
昆沙唔當青訓啦 季尾仲要搶嬴屌干正選
當上咗位嫁啦 對曼城正選都搞得掂
佢要穩定上陣時間成長
中堅我覺得就唔洗點擔心 還掂馬貼本身一季都踢唔到幾多
VDB除非真係廢到唔用得 如果唔係都應該夠頂馬貼
防中就真係危危地 BJT上季傷完無咩睇到 魔童就始終英冠同英超水平爭太多
無睇開PSG 但係Ugarte有廢到要清走咁誇張?
睇stat又似正正常常
我冇「你哋」咁識波
有冇人話畀我知前季Jones 同上季BJT係因咩而stress reaction of the bone
升幼幼係人數上頂到個位
但佢嘅質素夠唔夠踢英超一隊嘅正選同永昌宮班大黑鳩撞? 夠唔夠踢4線咁密嘅賽程
定係拔苗助長 又壓力性創傷多幾個幼幼要抖一季半季波都冇得踢?
其實主要係VVD開始老
下年歐聯league phase又多2-4場
要輪換多啲
屌干又比較玻璃
根本DM CB RW都要人
RW同DM緊要啲,完全無人換沙航
CB都叫做有VVD, Konate, Gomez, 昆沙, VDB
雖然Konate同Gomez玻璃, VDB又可能走
FSG:
RW 咪有doak
CDM 有morton + bjt
6點有kubo睇
睇到𢲷晒頭
好注重青訓唔會狂買嘅鏝上年明明洗咗超過200m
冇咩可能啦久保
吹得咁耐9成9都唔係真
諗返起奪冠嗰年得早安一個真係好on9
嗰陣最on9係中場計落好多人
但係啦張皇基都係文員
宗義又未ready
到最後出嚟出去其實都係邊軒米母
以前係咪有post 2幾就簽一條友定律
睇烏拉圭打哥倫比亞嗰場,下半場要追分但係啲傳波無乜準繩
嗰屆張其實只傷四五場,算好好
Ugarte冇可能打Slot個6號位,佢做唔到回後拎波再轉身果下
反而哥倫個Rios好撚勁
防守位置感唔錯,又硬淨好搶得,啲小技術好好,可以轉身同帶波推進
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞