特朗普對兒子的忠告: 唔好啪藥 唔好食煙 最緊要唔好紋身

557 回覆
756 Like 24 Dislike
topic係講緊有錢上流人仕對仔女嘅教養嘅習慣
呢度d包拗頸就搵到有幾個唔聽話嘅走左去紋個細細嘅紋身好似如獲至寶咁
你老母叫你做個乖仔你都冇做足啦

仲要有人搵d運動員黎講
你咪睇下d班皇子公主,傳統有錢佬(有份承繼嗰d,唔好搵埋d收左皮嗰d)
邊個係炸到美斯碧咸lebron咁囉
屋企有d錢嘅,curry, klay 嗰d,都已經唔會炸到成個手臂都係啦

一直都係講「教養」
呢度就係講「身上有冇一忽仔紋身」
仲邊有人因為紋身紋到返唔到屋企

除非蠢到紋塊面,或者係自己無經濟能力拎屋企人啲錢去做無謂嘢,否則紋隻中山大笨象喺心口都唔會有事啦。
我地講緊野 清就唔好插咀啦
佢嗰啲封閉嘅思想
根本就未見過真實 喺度人曰亦曰
開頭我好心同佢講就喺度窒埋嚟
真心係00後最鍾意嗰段
唔夠講就夾硬鳩講其他野
啲細路仔嘅邏輯真係好撚弱,好丟架
係你哋崇拜足球明星籃球明星 受良好教育嘅 一定唔會係呢班人囉
其實係完全無,呢個post 同太監討論男女交合技巧一樣咁廢
真,人地紋唔紋身阻止人地
正如人地鍾意TB溝女玩磨西
或者兩個基佬互含係佢地既事
只不過個人而言係覺得都係戇鳩
講返正題
紋身係想洗都未可以完全洗乾淨哂
當然你可能話紋身係一生一世既事
講就咁講姐,鬼唔知,但做唔做得到係一回事
好似上面有巴絲所言,用紋身貼紙的確好好多
最重要係對自己皮膚零傷害又有其相同效果
上流人對紋身有負面睇法 = 紋身人難啲喺上流人面前有正面觀感 = 難啲賺上流人錢

就算永遠唔會成為「上流」, 我諗正常有啲志向既人都會想賺上流人錢 稍微向上爬少少都好

而事實上美國都有六成HR覺得紋身會影響聘用

https://www.express.co.uk/life-style/life/712419/Tattoos-gone-too-far-employers-think-craze-ink-British-youth-Margaret-Mountford-Sugar

泰王都有紋身啦,仲要龍虎豹嗰種
而家又變成勞力

人地球星輕輕鬆鬆跑下步唔洗用腦一季就袋幾千萬美金
95%上市公司都未有咁既營收能力啦

你自己都唔撚入流就唔好講上唔上流啦
雞都叫埋啦
通知自己做過哂先叫仔女唔好試
紋左身就做唔到總統
迫咸 踢爛仔波 你話呢
貼公仔紙算嗎
冇point淨係識學鸚鵡弱智弱智咁叫
你都幾撚弱智sry
以前上高登啲人係串得黎有料
依加成班中學雞u雞聲大扮有貨
紋身+ 面釘/面環+ 耳擴(唔係耳機hardware嗰啲,係真係係耳珠格硬塞一個環去擴大佢) 呢啲早十年前有一堆咁嘅核突騎呢拐, 宜家係咪已經自殺死撚哂? 話知佢哋咩種族, 遇到佢哋真係會想叫佢哋企撚開啲啦垃圾
其實我想講嘅唔係紋唔紋身 我係幾同意上面巴打講嘅 傳統上流同有錢人嘅分別 條柒頭又衝出黎柒 話咩碧咸下流 係到扮弱智駁嘴 上連登真係勿認真
唔玩女人會變gay
連登毒撚係度討論上流人士係點點點
有錢人係點點點

個個係度鳩up 你地鬼知咁多咩
輕輕鬆鬆跑?
真係唔想再同你隻弱智講落去
咁簡單邏輯你都搞唔清重想人幫你老母教仔
做咩條tie係藍色
侵都會用藍色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞