特朗普對兒子的忠告: 唔好啪藥 唔好食煙 最緊要唔好紋身

557 回覆
756 Like 24 Dislike
廢老思想
你叫佢地舉例邊個係分分鐘自己都舉唔出 總之就個個都唔係
間間都叫啲公仔佬遠慮架啦
咁你鍾意無視規矩又吹你唔漲嘅,咪將你歸類做嗰類人囉
上面講左 上唔上流係你身邊玩 生活果班人係咪
對社社會影響力最大果班人 同錢冇直接關係
當然好多都係有錢人 但有錢唔等同係最有影響力
成個社會頂層嘅圈子. 就係 商 政 同專業人士嘅最頂層
好似英國前首相肥波. 佢都唔係有錢
但佢都係上流人士
好多頂級明星都係. 比起好多名都冇嘅商人
好多大明星身家都唔比一個普通商人多
問題係佢地好出名 就會識到果班商政界人
你生邊生活圈子全部都係果班人.咪就係定義上社會頂層
係無職員同我講過野
醒少少啦
依家d人唔中意說服人,覺得自己唔洗低聲下氣,而係高高在上用道德綁架人,你反對你就應該比人屌,偏偏連登無實名就最唔受呢套你對個真人講都可能驚左你,但心入面都係睇唔起你
咁你知點解歐洲變曬難民國啦
以為有錢就係上流已經有問題啦
係為咗第日俾人影咗相,都冇100%證據證明係佢本人喳
幾多流出都係靠紋身肯定
連登好似有班紋身撚,唔知佢哋點諗
印水紙扮紋身扮型啲on9小朋友,更加垃圾
係咪唔知個先字點用,唔只係解先後次序架,乖啦,老師派俾你嘅暑期作業開始做未
你都ON撚79,大把人紋身,一定係罪犯/土著?
訓撚醒未呀係咪以為自己好撚串姐
笑撚死,講到你好似有得揀咁

你紋唔紋都係一個毒撚廢柴
9成時間都係d人主動屌人紋身先,先入為主人地係有問題屌完人再話人地道德綁架你,惡過女權左膠環保撚,扮乜嘢持平冇意見呀
唔計
如果你講緊一戰之前個啲都可能真係
紋身原意係士兵認屍
上流貴族唔洗親身落場,又大把人認得
感覺唔會無啦啦紋身

希特拉眼中金髮藍眼個種人應該都唔會紋

個人覺得紋身原意 類似中國古代犯法烙個囚字係額頭
只不過一個係為國家服務,一個係犯人
但係個慨念係相似

根本普通人又唔係當兵會比人炸爛面,學人去紋身
就好似啲名牌奴隸,冇玩開滑板,著supreme ,如果你會笑佢扮野,唔知個牌子咩料,為著而著
咁你就唔會紋身

再講,你又唔係紋比人睇,你自己記念啲野啫
你用個腦記咪得囉
洗咩紋上身呢?

除非你有腦退化,退化到唔識用手機
然後你屋企用密碼開門
咁你紋個密碼上身我覺得合理,唔會笑
李嘉誠為錢投地起樓賣樓花
肯定又唔入你流
原來李嘉誠係親自起樓親自賣樓花既
FYI 歐美好似得東歐生番未變難民國🙏🏻
親自指揮
人地聽完簽個名咋
為賺錢簽名 點入流啊???
為賺錢要食野呼吸添
白痴仔又喺度非黑即白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞