特朗普對兒子的忠告: 唔好啪藥 唔好食煙 最緊要唔好紋身

557 回覆
756 Like 24 Dislike
大英帝國國王George V俾連登仔判定唔係上流社會人士
唔知依幾個古埃及人當年衰咩入去受靶
https://www.natgeomedia.com/explore/article/content-1285.html
大佬 你了解下咩係上流先
上流一族就係形容果班細到大都係上流圈子環境成長果班
細個讀名校國際學校 玩開小提琴見開大場面果班人
父母都係果個圈子 就算冇錢都有權有地位果班
呢個係事實 你覺得好唔公平好唔甘心都改變唔到呢個事實

唔通鄉下仔中左六合彩發左又話自己係上流人?
土豪暴發戶又話自己係上流人?
事實上你唔係果啲家族出身係好難做到上流
但你有本事做生意發到 讀書好叻入到好學校
讀到醫 係身邊都有基會痴到果班上流人玩到大
當然你都好難係一個窮人出身 然後識到啲上流人人地又同係玩
你又有能力同佢玩啦
wtf...
條罪犯老婆大肚走去叫雞,點講出口
最柒係接小朋友放學果陣見到班紋身mk 老豆老母
有個 ex 隻左手臂紋咗佢隻狗個樣(已上彩虹橋)
幾次狗仔式嗰陣唔覺意拉住佢隻左手借力抽插會望到佢隻狗對眼
一望到就會凝住佢隻狗係度監視住我
跟住就會軟咗冇mood

How about this guy
好,我明你講咩但你選擇喺嗰個位回覆係會令人誤解你講嘅嘢,成個回覆順住睇好易理解成你都係講緊「名人有紋身又點,因為佢哋唔係上流,所以上流冇人會紋身」如果你只係想糾正上流嘅定義而唔係以定義證明唔會紋身,咁我誤會咗你

至於你之後話上流社會嘅習慣會慢慢向下傳去民間,咁而家民間好多人紋身咪可以理解成係上流嘅玩意傳咗落嚟。英國就係咁,喺以前紋身係地位象徵,有錢人先會紋身,但潮流興起,紋身變得平民直到而家污名化,我估班上流就覺得紋身已經冇咗價值/被糟蹋,所以佢哋就唔再玩或者唔大方展示,然後過咗咁多年紋身依然同反叛聯繫,佢哋作為同反叛對立嘅族群,再俾人發現有紋身就會覺得好特別。雖然唔知佢哋對紋身嘅心路歷程,但紋身的確曾經係英國上流社會標誌。其實講到最反感嘅日本,紋身都有段輝煌期,唔係一直都係負面形象。

最後,即使當紋身喺現今上流社會真係唔普遍咁都唔代表一定係啲咩,我相信上流社會都唔普遍好多嘢,咁唔通上流社會唔做開就係壞咩
奴隸象徵
真係有啲似
我係女都濕晒
冇必然關係 但係佢係
連登仔話過歧視紋身嘅人都係青頭內向柒毒撚…

原來trump 都只係個毒撚嚟根本唔值得吹奏
應該會輸
你用靈活嘅舌頭奶番隻狗紋身 比個下馬威佢
唔玩女人唔通玩男人咩

雖然應該都幾好玩
淫紋另計
Sure Sex

就係介哂所有不良嗜好
垃圾到爆啦
俾條毒撚拎住把AR喺屋頂爬嚟爬去都可以唔理
講得好,其實出嚟話冇影響開放嗰啲上流社會人係昆鳩啲下流社會人去紋身繼續做下流人
有啲似Walter Junior….
唔掂啊巴打
而家諗返起都有啲打冷陣
紋身衰啲講
差過吸毒同叫雞

紋咗就完全行唔到轉頭
拎高佢隻手當睇唔到算啦 咁搞法遲早做聖人
正確,嘩眾取寵、標旗立異先紋,亞洲紋就9成撈偏門,女既7成做同性工作相關,識咁多紋身人後既統計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞