特朗普對兒子的忠告: 唔好啪藥 唔好食煙 最緊要唔好紋身

557 回覆
756 Like 24 Dislike
Princess Caroline of Monaco

班死MK夜晚先蒲頭
正常人一早瞓咗
我話碧咸唔係上流出生
佢成左球星 識左唔同嘅上流人 有上流生活
就算係已經入左果個圈子 我冇話佢依家唔人上流人
佢啲子女當然係上流
自己唔瀨過嘢點教個仔
姐係碧咸出世唔係有錢仔 係靠自己能力埋到堆囉
但佢啲仔女唔似向緊上流社會方向發展
Trump講no tattoos都唔明意思?
連登依家係咪好撚多弱智仔為駁而駁
連登勁多上流人
好了解上流人
老老實實紋身關上流社會撚事咩,trump一句no tattoo又懶係醒上流唔上流,你做過上流未啊?幫人講埋?搞革命搞到傻撚咗?
剩係睇呢個post啲圖
億萬富翁有人紋 皇室成員又有人紋
醫生律師呢啲普通職業更加唔洗講

連登仔:上流社會唔會有人紋身
想問紋身裏面壞人比例多, 定係冇紋身裏面壞人比例多
依班傻鳩淨係想睇到自己相信係,自己覺得係嘅嘢
總有班人要懶醒
BLM班gay Lo > Trump仔
我都冇諗住同你條柒頭嘈啲咩
人地講緊上流唔紋身 見你條柒頭衝出黎鳩駁嘴
講明先 我冇表明立場話上流唔紋身 純粹覺得你班友駁嘴駁到好肉酸
依家講波佬要踢過世界盃先講得?
「真正歐美上流社會人士一定唔會紋身」 你思考能力咁撚低緊係駁唔到,人講咩你信咩,上面咁多例子論證,之後又話人哋駁,返去搞集會你自己上台講啦柒頭
人地講碧咸啲論點句句都簡單明白 我講緊你理解能力有問題 你又想扯去邊到
你係咪紋完身 比老豆老母踢出門口 好想證明自己係啱嘅 戴定頭盔先 我冇講過上流唔紋身 要駁嘴落樓下公園搵啲阿伯啦 又唔夠你嘈 又唔夠你打
同連燈仔咁認真做咩
用下個腦就知講勞力啦
不過弱智仔要講到好白先知囉
牙朗唔紋身就係咁解
玩女人先要教
陣間比件垃圾結到婚就煩
人地咪答左你必要與否
腦筍都未生埋嘅細路
連支那人同真陀地都末識分 可悲
唔好爭,有啲所謂真陀地仲衰格過大陸人
講乜old money
連登仔紋唔紋身都唔係old money架啦
參軍有紋身會比較好,紋身上寫低自己個名同血型,仲有藥物敏感資料,受傷時都容易啲急救。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞