特朗普對兒子的忠告: 唔好啪藥 唔好食煙 最緊要唔好紋身

557 回覆
756 Like 24 Dislike
因為著短袖遮到哂,遮唔到嘅會著長袖
攞班踢波佬出嚟代表上流社會做乜尻
D人其實有無諗過
你呢一刻可能覺得好型
第日d圖案褪色 d皮又巢又dur幾柒
仲要可能而家覺得個圖案靚
但過多十年八載又唔同睇法
其實真係好on9
死廢老一定唔shisha
左膠睇完段片: trump is a control freak
如果你睇返最新一篇關於酒精的長期研究,酒精的安全攝取量為 0

Griswold, MG; Fullman, N; Hawley, C; Arian, N; Zimsen, SM; et al. Alcohol use and burden for 195 countries and territories, 1990–2016: a systematic analysis for the Global Burden of Disease Study 2016. The Lancet. August 2018, 392 (10152): 1015–1035. PMC 6148333 可免費查閱. PMID 30146330. doi:10.1016/S0140-6736(18)31310-2

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6148333/
樹大有枯枝
但唔紋身都絕對唔會令你似上流人士
佢Working class出身唔算係上流
只係有錢
trump係大家族嚟
信侵侵
紋身撚全部應該去堆填
完全符合連登價值觀
連登仔呢個飛機有排打
波牛一隻有錢唔一定係上流
笑撚死成班mk惱羞成怒顯晒形,出嚟群魔亂舞
難怪反應咁快
如獲至寶
英國99%人有紋身
東歐妹反而唔紋天主教國家個d

講多次?
Trump:捽甩佢
連登討論上流社會生活 = 太監討論性生活
搞到個重要人物差啲死,保護不力,仲唔係社會垃圾
真正有錢嗰班老闆

唔會覺得賣藝娛樂觀眾既人係同佢地平起平坐
張國榮當年都畀人笑擘口仔
咁撚樣叫上流 我上你老母
所有紋身狗食煙撚 一律全部都係下流
啱 好似你咁 住公屋著UNIQLO無紋身唔煙唔酒肯定係上流人士
佢唔係blueblood
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞