特朗普對兒子的忠告: 唔好啪藥 唔好食煙 最緊要唔好紋身

557 回覆
756 Like 24 Dislike
佢幾個仔女同Biden個仔對比
認同上流人士唔好紋身
所以連登仔紋身冇問題
因為就算係碧咸咁成功都唔會係上流人
連登仔咁都要打飛
成班基層係到討論咩叫上流人士
笑撚死人
咁其實紋唔紋身都唔會成為「上流」 咁我紋唔紋身有咩分別? 咁「真正上流」既人紋左身仲係唔係上流?

咁呢個post其實有咩意義?
上面解釋左咖啡漬論.
講出左好多連登仔成日講到
外國人覺得紋身係外國唔會有負面感
其實係有 只係冇香港咁勁
人地係到話上流都唔建議紋身 你就係到眼盲以為自己好獨醒
夾硬到
偽君子
連佢都偽君子邊個先係真君子
烏克蘭代表比人打,難民都唔去
大佬呀,Trump 78歲高齡總統嚟㗎,講咩教仔?
乜撚野上流下流呀
屌你有資格紋人地都有資格介意 就係咁撚簡單
呢個就係現今社會紋身嘅地位
鐘意紋咪紋 但你紋得就要接受呢樣野 唔好到時搵工又好溝女又好咩都好 人地介意又要叫春又要想逼人接受咁on99就得

食得咸魚抵得渴
會為錢去親自做某一樣野
呢點已經列唔入上流
人地分分鐘扔舊錢出黎
班nba明星都要去人屋企玩讓分1on1
咁點會做到上流人士

自己講完又話番自己白癡????
不如調番轉問 有邊個億萬富翁唔洗為錢做某一樣野???本身你句野已經好撚矛盾
就好似 為食飯做某一樣野咁 有乜撚野人唔洗食飯
瞓啦憨鳩仔
你日日係到發表偉論 個思維咁窮人嘅
連仔好多係反社會人士,推人去死,自己就鬼鬼鼠鼠
討論區唔鳩嗡下 唔通好似你咁日日係度唸經咩
佢真係弱智架喎 你咁問就唔啱啦
紋哂身大家知大家咩料啦
已經唔想覆你
好撚晒精神,對牛彈琴咁
唔知你想搬個龍門去巴西定非洲
你話必要野唔得
好睇電視新聞囉又話個個人都會做冇獨特性
咁紋身由古到今都唔係唯獨罪犯監犯土著先會做啦,家下又有獨特性啦喎?
你到底知唔知你懶係串但logic fail到95搭8?城大下化,慳返老豆老母啲學費錢去讀中華廚藝好過啦
都唔想屌到你咁盡
冇料又串柒柒,弱智前弱智後
弱智都醒撚過你呀醒目仔
唔係咁開心下話?
又係,少有總統有紋身
連登好多佢果種為嘈而嘈
鑽晒牛角尖去想證明自己其中一句野係岩
但講講下連本身討論緊咩都未知
可能有少數banker會紋身,但紋身肯定對佢地嘅形象冇好處,可以睇下financial times點講:

“People associate tattoos with drunken behaviour,” explains Dr Amy Forman Taub, a dermatologist in Illinois where interest in removal is up 30 per cent. “In a creative environment like advertising or in Silicon Valley, a tattoo is OK or even expected. But on Wall Street a tattoo would not be advantageous to your career.

https://www.ft.com/content/c85aa0a6-3c01-11e3-9851-00144feab7de
唔覺紋少少身有問題但係你個回覆邏輯完全弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞