ChatGPT明天起加強封鎖中國(含香港) 阻截API服務 VPN都被禁止

635 回覆
835 Like 11 Dislike
可以改到一detect到就block柒個account,之前claude 就奶過野,宜家係chatgpt無重手做啫,順手改埋唔難,到時想cut 都cut 唔到,因為連個網都入唔番去
OpenAI禁中港澳係美國政府係背後指使!
唔輪到OpenAI say No!
TVB係block Ip d 低能野,唔係香港IP就全block 再block 埋幾間大vpn server Ip姐

你求其用粒家用IP就搞掂
放心
國家會照顧你
港共自己都研發咗個內部AI
又俾策展人講中咗
建議政府反封鎖CHATGPT玩氣球
其實claude先難開
Block vpn唔需要7x24 100%
佢blcok咗主流vpn service大部分server都夠做
等你下下連vpn都要不斷搵server
搞一大輪先用到一陣都夠你仆街
係香港愛國未夠囉,識講口號引習近平講話,夠屌打九成人
大數據可以知道你通常係邊,唔係你話用VPN就解決到問題。Facebook個啲其實背後數據有做緊
如果玩到查到咁大就無野可以玩架啦..
即係查埋你平時影相在那裏.背景似係邊到..
咁就無乜私隱可言了.
準備睇落後其他城市
直接用返中國防火長城嗰招咪得
外國機咪有可能用到
隔一排要驗證
呢間係OpenAI嚟,整套AI出嚟block柒你都仲得
佢有心做你點同佢玩
預左無啦
用呢d弱智AI真係c得
其實係cut API啫
點解大家講到官網都唔比用咁
定真係官網都唔比用
你靠佢幫你做d乜嘢
之前返份工,我發覺Facebook可以有齊數據知條友係邊,根本係表面上你乜都唔駛做,但你vpn都呃唔到佢。就算你唔改相乜都唔攞上去,你平時去唔同網站佢集齊七粒龍珠勁易查到。

當然你長期開住VPN又可能例外。

但,OpenAI用番佢嘅人工智能可能更易查過Facebook
你粒IP共用嫁
官網一早唔俾用,近排vpn封得好勁。
到時黃金,深之都,先達會唔會返生
係,我就係咁意思。

人地AI都整到出黎,你vpn算係乜
啲人覺得VPN 佢認你唔到,你地可以試下裝TikTok ,你用乜VPN佢都知你係香港唔俾你用
會唔會block Facebook 和YouTube?
跟中國跟得太貼就係咁
邊有得你悶聲發大財
幾點正式cut?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞