以後唔會係agoda訂房!

338 回覆
37 Like 910 Dislike
39.1 對於來自香港的預訂,相關服務由Agoda International (Hong Kong) Limited(一間根據中國香港特別行政區法律註冊成立的公司)提供,其註冊地址為香港九龍海港城港威大廈6座20樓2008-2010室,並已於香港旅遊業監管局登記,旅行牌照號碼為354673,且交易將受香港法律管轄。
thanks頭先搵唔到
樓主可以用呢個number去投訴
你唔明
D女要私人空間
一就係想同條仔扑野,
無仔就根本唔想同d仔一齊訓

9成係d仔話一間房平d
想同d女close d
點知依家扣曬分
thanks 今日研究下
Hotel.com聽得多
Agoda 好少聽出事

同一個集團但feedback 唔同
Trip.com 世一
笑到仆街
book 完第2日一定sd email 問酒店confrim
伏嗰間叫booking / hotel

Agoda 不嬲算少
我早幾個月用agoda 訂房都係出撚咗事🥵如非必要都係用官網訂會穩陣好多
樓主係用信用卡比架嘛?
send信講明如果佢唔退款,就會同信用卡公司申請chargerback
佢地會驚到瀨屎
真係唔驚,就真係申請chargeback
基本上你羸硬,不過可能要搞幾個月咁(通常佢地都知輸硬都會自己退比你,因為會比信用卡公司罰得好甘)
訂日本非大集團嘅酒店最穩陣係用日文版樂天
你估個個好似你咁弱智?
做多左啦 是咁的 都改
https://staytuned.asia/en/brands/minn/hotels/minn-ueno-shin-okachimachi
你唔好話圖錯,房間種類都錯
根本就無TRADITIONAL
樓主訂果陣點解唔對清楚?
竟然搵到電話
信用卡公司會受理?
無諗過呢個方向
留名 等睇回覆
原來你都係弱智
佢官網無traditional type
呢隻叫Japanese style
我諗住係agoda先有既房型,張相同我地想要既又一樣
重點係同hotel.com 用指定信用卡後個價差唔多
加上無得取消係會平啲,呢個價係真係可以係hotel.com book到有間房個種房型
thanks我嘗試問下銀行
但因為就到旅行日子,所以尋日已經accept 左佢地既賠償,唔知會唔會有影響?
我試過, 訂左房俾埋錢突然話冇房, 偷偷同我取消
Accept左仲想chargeback
其實你唔駛真係問銀行…因為其實好少真係要去到交form果下
你send封email恐嚇agoda講明你會申請chargeback 睇佢地驚唔驚
因為每次成功chargeback都會令商戶之後既手續費增加
所以咁多大公司都有refund policy同埋CS就係驚你地亂咁chargeback
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞