以後唔會係agoda訂房!

338 回覆
37 Like 910 Dislike
即係大細一樣,只係無間隔?
大細爭一倍
有房既係600呎
你張圖,有房嘅係6人房,你諗住book間4人嘅都有房?
即係佢幫你downgrade 咗喎

咁樣嚴重好多喎
叫豪華公寓,唔係叫傳統公寓
樓主話係agoda先有既房型
我地book既時候張圖真係有房,但hotel.com的確都做到呢個價
只係我無個張信用卡,唔想問朋友幫手book咁煩
所以先用hsbc係agoda book
佢話Hotel.com都有

依家都見到
一個叫豪華公寓,一個叫傳統公寓
Boc 張卡要經boc hotel.com link book, 佢會mark up 再75折
慢慢捉
好彩佢fd無幫佢訂
我唔係好記得Hotel.com當時個名係點,無cap低
可能中間又改左都唔定
只係記得比較完覺得OK同埋有房就去馬
依家係叫豪華公寓
依家都有房叫傳統公寓
去消委會投訴佢啦
錯在太老馮覺得佢地擺得張圖有房就唔會有問題
點知原來擺錯左圖都要我硬食
連好基本既免費取消都唔俾
哦 noted
你唔用大把人用
點會呀
直接退番咁多
我上次係
佢兌番港紙果陣係蝕錢
你之前試過唔係?
賣買外幣差價一定有,除非你用本地貨幣信用卡
淨係信用卡兌換一買一賣都幾舊水係到
試過十幾間都冇事
成日bk完見到有第間平啲取消再book
啲資料係酒店入落去agoda
agoda又點搞錯法
事實上有太多酒店成日set錯房,射錯單之類既問題。例如agoda 射單去 booking.com, booking.com 再射去酒店之類。

我試過book一間London既酒店, agoda 有唔同房型,每一間個名好類似 但有唔同size, 例如 20,30,50,80 sqft
我亦上官網核對過係有呢4個size
當我book咗50sqft嗰間,去到個酒店條友都只係比咗間30sqft我。checkin條友仲要話:「你本身只係得20sqft既房,我免費upgrade 咗你去30sqft」 我都R撚晒頭

拿,唔係以圖評房啦掛?呎數呢d咁實際咁measurable既fact 佢都可以話「sorry 你當初係book呢間價值20sqft 既房」

同agoda 投訴咗7日,換咗28個cs agent. 無錯 我無打錯你無睇錯 係廿八個agent. 無一個解決到問題同退到錢。淨係一句酒店出錯就乜都唔處理,以後永不錄用
分明樓主自己都知有問題
仲去bk, 所以先會再send email去問
樓主張agoda cap圖都係寫最多住4人
上面有房果個就6人房黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞