以後唔會係agoda訂房!

338 回覆
37 Like 910 Dislike
搵agent訂就要,廢事去到話no booking搞到煩。
唔覆就寫多一次e-mail。
我搵樂天中文版訂,第一次去官網用日文問唔覆,第二次用英文問就覆。
最好出發前最少一兩個月就收到答覆,收唔到答覆又擔心嘅有時間搵過第二間同取消booking。
自己貪平唔揀免費退房嘅嚟訂,有乜好呻?
邊隻旅遊保個人原因去唔到有得claim?
囧 原來呢到有 係官網搵唔到
呢間Agoda, 佢乜鳩房都話有, 叫你book

入哂信用卡資料俾埋錢,5分鐘之內佢就回你話其實冇房

認真麻鳩煩

DKLM 明玩鳩你
Check 多幾個網
同埋經Agoda 搵業主問清楚
BTW 佢個HSBC 15% 其實冇乜點平
Mark 高個價
經agoda問業主廢的,佢留嘅e-mail address同酒店官網可以唔同。訂過泰國酒店用agoda chatbox講嘢,酒店冇應我。我用官網個e-mail問,佢一日應我。
你都白撚痴
我代樓主答
一定唔會
我都中過佢招
搞到我一肚氣
同frd傾開
佢又係屌
以後用T記先
睇張相有門就當係房門
上官網見唔到4人有房平面圖
就當agoda特別房型
打埋電話搵Agoda cs
agoda已經認左係佢地錯,本來話退Agoda point比我之後用,我話我唔會再用你地,而家將啲錢退返入信用卡,我亦都係第二度book左另一間酒店

都唔知你班連登仔係咁幫agoda護航做乜9,人地而家認左錯退埋款,你地唔入Agoda做真係哂左,個個偵探上身笑L死
仲有煮飯仔,去d歐美地方通常有埋焗爐
都未切淨係慳錢問題,成家人去個大d既地方咁玩真係樂趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞