以後唔會係agoda訂房!

338 回覆
37 Like 910 Dislike
比個機會你屌埋條女仲咁多爹

最中意book一間大屋
有人要玩可以玩 有人要訓又可以訓
唔洗嘈
Agoda出咗名伏嗰喎
有機會變香港結算
日本應該少啲 去其它地方 成班FD一齊book間house好玩好多
讀書果陣同4個同學去瑞士 book左成間對住雪山既house 兩層6間房 一晚先2500蚊
又大又齊 早訓同朝早起身搞呢樣搞果樣又唔怕嘈親人
呢個真
訂日本酒店未試過出事
唔係揀埋d九唔搭八既酒店根本唔會咁
點會呀
自己google下乜野貨幣唔會當香港地區咪得
問題唔係我個人原因要佢取消
佢連張圖都擺錯左
酒店個到已經講係agoda問題擺錯圖
agoda 唔肯認錯,淨係肯額外比賠償金
如果唔係佢整錯既話你估佢仲會唔會賠幾千蚊嚟
做善堂咩Agoda
我問Agoda 邊個整錯,佢都仲係copy and paste話我book既係無得取消,我地建議你保留間錯既房同埋比3千幾數賠償金你
呢一句重覆左無十個email都有8個
租啲獨立屋果類正到爆
不過好多時日本都係有個和室
唔係太好用
有啲銀行當條數係香港結算+外幣嘅話就唔計外國簽賬
自己去信用卡post追下啦
有人話mmpower 揀pay later連網上簽賬都唔計添,得0.4%
不過唔係間間都覆
一定要揀免費取消㗎啦
如果唔覆係咪confirm左 又未過refund deadline 我會cancel booking再搵過第二間廢是到左先話收唔到我order

自己去就冇咩所謂 冇就到時先搵第二間 但同條女去/屋企人去我就小心好多 一定要收到佢地email確認左先當係

不過book 有5粒星果啲酒店通常都係一日內覆
Email話係酒店賠唔係agoda賠喎
ching有邊個係唔伏介紹下
佢一定話係酒店官網
唔知點解最後呢封佢咁講,中間啲email全部都係話(我地)提供
其中一封
睇你寫完勁撚驚
即刻去番日本酒店官網訂
你自己訂唔改得嘅房仲嘈乜撚?正戇鳩仔
用咁多年都無出過事…唔明你地啲弱智點用
你個女性朋友咁在意私人空間,咁一早應該book 兩間房就好啦,最多咪book 相連房。酒店房的圖從來不能作準,你咁介意應該未book 前上多幾個網對應返同一酒店同一款係咪一樣圖,仲有唔好慳要book 可取消。去個旅行都為間房搞幾廿個email,見到都覺煩,唔知真係以為你住一個月,幾日求其入廁所換衫就得啦又要咁多privacy。
你自己追哂成個post先啦
揀yen一定唔會當香港結算先
ANA 訂酒店個 web 都係 link 去 agoda
想知邊間咁好
有道理
姐係要屌柒間西酒店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞