以後唔會係agoda訂房!

338 回覆
37 Like 910 Dislike
東京搵間twin bed 都難,仲要四個人瞓
Bnb 係最好選擇
下次做多啲功課啦,咁多要求又要有房一係就book兩間
有冇現場圖
貨不對版,佢拋左個方案出黎你可以企硬要求免費cancel,唔得咪交比銀行/消委會/海關跟。但你accept完人地個賠償方案仲要係度叫春就有啲肉酸
咁重視私人空間就一早兩間房啦
兩間房咪完全無手尾 又住得舒舒服服
以價錢論都唔覺得你咁樣有平左好多
9成9係d仔想夜晚同d女round2
不過最麻煩都係樓主個女仔fd。又要平 又要有私人空間 又要一齊去旅行,明明本身可以免費奶多3k大家happy
一定係Google search先再入,就平過信用卡優惠
但用外幣千祈唔好取消即蝕幾舊
唉 樓主 我知唔係你問題
但你去個旅行搞到咁麻煩
依家搞到又要寫email 又到同銀行傾
你去旅行都係求開心啫
我係你就當交咗智商稅算
拿拿林book多間房咪算囉
下次唔好咁信張圖
同你一模一樣
係煩左幾日,同埋係要另外訂多間房架啦
但條氣唔順,要多D人知道經agoda訂房既風險
下次多人去book bnb算數
Chargeback商家衰撚硬
次次都硬食 唔係公司錯銀行都照屈
如果你有比較過hotel.com,其實你都對房型有一定了解
不過如果只係相錯,咁房間介紹有大細有設施,其實訂都可以評估到,加上酒店冇回覆,真係要分房博唔過
酒店本身錯你就唔屌
追住個本身無錯但肯賠3000俾你嘅agoda來屌
ching有料
弱智嘅仲有我,我對上三次都係用AGODA
今日係我參加香港先生8週年
信用卡link都唔一定平
有d mark up再折,最後仲貴
總之要格價
用左Agoda 咁多年未試過奶野,不過次次都係正經酒店
未試過你呢類B&B,唔敢判斷,有時真係有風險,屋主 -> Agency -> Agoda -> 你,是但一環有資料唔準你都奶野,你事前發現都叫做有彎轉,可以洗錢解決問題,好過你去到先發現奶野,到時急住搵地方咪仲煩
日本人真係好好,咩都有個交代好d

乜一樣無房

你唔係話你有圖咩
非正式酒店類既booking 一定唔可以揀non-refund
agoda上年開始出問題啦
日本上rakuten travel 啦
點解搵唔到電話?都係普通客服電話乍wor

呢個係有房既房型,而家已經比人book哂
如果揀其他日子係可以搵到呢隻
之前試過奶左野 搵極都搵唔到客服電話
宜家再搵多次都係唔見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞