以後唔會係agoda訂房!

338 回覆
37 Like 910 Dislike
用agoda訂去官網睇房
7月10日
book左未呀book唔到成班屈蛇
報海關啦,佢啲相都係商品說明嘅一部份,告佢老母臭閪啦
是咁的,嚟緊今個月會去東京旅行。原本好地地係Agoda book左間酒店式公寓,我地幾個朋友貪平所以揀左無得免費取消,agoda都係無讓步,即係我地要求免費退款/賠多啲錢等我地可以額外訂多間房都無。最尾都係無辦法之下接受左
但間酒店肯賠返咁多錢喎
全數退?咁樓主嘈乜撚嘢
做咩姐你
賠咗4成錢
同時間房可以照保留
人哋咪比咗 offer 你囉
乖,契弟。無啦啦衝出嚟嗌家姐自認契弟都有
唔係 full refund 都可以同佢玩大佢啦

唔好講咩貪平bk無得refund 嘅酒店
如果對家都承認左係擺錯左相,而樓主又因為啲相而決定bk 呢間房嘅話,要佢full refund 絕對係合理

當然樓主係可以睇下房嘅 size / 睇官網去確定房型,但我一個普通消費者,最直接就係睇相揀,而家offer嘅嘢同相入面唔同,當然可以要佢full refund
自從有次取消機位無通知之後
就冇再係呢啲中介網訂
樓主應該官網格曬價,有房貴啲,去到agoda發覺執平嘢就狗衝,根本心知肚明係無房價
樓主算把啦,係連登講親酒店同機票一定會怪你貪平其他野都唔係咁(睇下m記post)但一講旅行就你唔係訂國泰頭等就講到你係賤種咁款
咁唔啱用就係唔啱用,你上網買對nike, 佢俾對 puma 你,再退一半錢你就收貨?
用agent訂已經係on9
乞兒
貪平冇揀免費取消,怪得邊個
如果人哋用咁耐都無事,咁有問題就一定係用家嘅問題.
利申 我都未出過事!
用退既錢訂多間1人房咪得,反正條女要私人空間
我去官網唔見到有有房既房型
唔係邊度換衫,啲女人落咗妝唔見得人呀
樓豬望到cm麻煩罰抄返十次
之後upload圖上嚟就得 唔該哂
咁咪一樣,應該知agoda個價根本無房。點會官網無房agoda就有房。
小妹蠢撚到豬都識直接官網訂
樓豬就…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞