[KPOP] K-POP 2024討論區 (19)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
LE SSERAFIM中村一葉眼睛看起來變了?引發整形質疑

LE SSERAFIM於7月13日至15日在橫濱「Pia Arena MM」舉行了為期三天的粉絲見面會。在這次活動的舞台上拍攝的「中村一葉」的照片引起了話題,許多人指出她的「眼睛」看起來「變了」。

出道時的「中村一葉」擁有細長的眼睛,給人一種冷酷而清純的印象。然而,自2024年以來,有人指出她的「眼睛」發生了變化。在此次公演中拍攝的照片中,她的雙眼皮寬度比以往任何時候都要寬,這引發了整形疑雲。

▼「看起來像曺柔理」
▼「我還以為是金采源,還是fromis_9的盧知宣?」
▼「是不是用了雙眼皮貼?」
▼「沒有時間做雙眼皮手術啦。腫脹會持續多久…雙眼皮貼或者是疲勞和當天的狀況都會影響雙眼皮的寬度。我也有這樣的經驗」
▼「說沒有時間做手術真的是假話」
▼「就是雙眼皮貼。什麼都要批評」
▼「那時候不也說做了手術嗎?中村一葉本來那種若隱若現的雙眼皮就很清純,為什麼要多次做手術呢」
▼「但為什麼總是覺得是『被迫』做的呢ㅋㅋㅋ也許是她自己想做的啊」
▼「因為雙眼皮而在出國時戴了太陽眼鏡,2小時後到日本時的臉,這是做過手術的臉嗎?」

https://www.kpopdays.com/?p=100705
https://www.instagram.com/reel/C9epop7JinK/

Elkie 支持一個國家,支持運動員!
係咪被人鬧到佢唔敢再扮Suzy
所以就再整容
一睇就知係安俞真嚟喎

會員ZB1韓維辰小兔兔 勁開心

房daddy又要告閔媽又要出黑稿 很忙
樂童上年pak 咁勁,今年飛榜
nj幾時變咗擅長live
LSF仲唔告黑粉?
前兩個月啲earnot攞住Hybe準備告黑粉單新聞日J夜J 一有人講水牛團就叫人準備比人告啦

想問告成點?

啊唔記得美國法院拒絕提供啲所謂黑LSF嘅YouTuber資料
MBC confirm upcoming MCs and sporting events for ISAC Chuseok special

Main MC:
Kang Daniel
NMIXX Haewon
Lee Chanwon
Jeon Hyunmoo

Ground MC:
DinDin
STAYC Sieun

Sports:
Track & Field
Archery
Futsal
Dance Sport
Breakdancing 新項目
又嚟偶像運動會
啲網民吹多兩吹假嘅都會變真喇
只要嗰團唔自爆啲人就唔會發現唱live唔掂
https://x.com/pannchoa/status/1813310638799876547?s=46

好黑暗啊抄襲唔俾人講
咁似南韓第一女裁縫,舉報人哋youtube片,一篇新聞都冇
以前去左個音樂節開左live AR
然後就變左實力比Le好
呢隊嘢嘅問題係搞咁多營銷同注水
但除左申遺真係一件都未聽過名
嚴重過Suzy & friends
正常女團實力好難差得過LE SSERAFIM喎
我脫咗飯好耐啦喎
其實山羊團邊有好多
一向都係得LSF同UUUUU
試下kpop冇咗NJ同呢兩隊,整體kpop女團歌唱平均實力會好一倍
NJ呢d喃嘸歌風如果都唱得差就死啦
除咗閪Boy有少少少少少少難度之外其他歌都兒歌咁唱都唔難啦

試下叫NJ唱依家Melon頭十名嘅歌,除咗佢地自己首歌之外,肯撚定handle唔到其他任何一首
唔叫阿珠媽已經算畀面

泫雅8場個唱3場cancel
溝仔溝女大會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞