[KPOP] K-POP 2024討論區 (19)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
之後「NGT事件」比呢件更大鑊,間接令AKB變成而家半紅不黑
如今佢哋兩個,一個喺韓國,一個喺馬拉
Covid期間畢業,最近先被安排去馬拉
Stay WITH Me 好聽到
係近排韓國好鍾意嘅風,好似fate同qwer
https://youtu.be/te6qXS9q4dg?si=PPKLWw_3zRlLLn6z
https://youtu.be/m6pyiIMZOPA?si=jxtVm1DKHXSzUhw0
Stay WITH me 完全展現到STAYC風,又好聽,rap同唱live嘅實力都展現到,歌名又有意義,第一隻正規主打同SWITH一齊
之前直播Del惡評咪已經做咗次戲
HYBE同呢隊嘢煩撚到嘔
係咁要嬲屌 逼人討論佢
空白期咗差唔多一年出第一張專輯揀首咁嘅主打歌完全唔知想點
一個大好上位機會咁就俾佢浪費咗
仲有啲concept同隻舞都九唔搭八好娘
佢係咪應該放手搵返啲審美好嘅人嚟幫手
佢喺HKT真係受益良多啦

一開始無人氣又唔係官推,更唔係HKT ACE就成日寫小作文賣慘虐粉 文豪櫻

之後HKT member田島因為病+發育期所以變肥,佢就喺Twitter出po笑柒人肥之後扮被Hack 笑撚死人

同麻友雙C,上節目特登跳錯企前兩步,變咗佢單C

總選比禾珠講幾句話佢唱歌跳舞唔掂就扮撚晒嘢,喊到之後台都上唔到

去到Izone就扮比張員瑛大力撞到佢企唔穩
去到LSF就扮比金采源搶mic
麻友話佢係整容怪物真係講得好
同埋同佢做親隊友都無好下場 紅過佢佢就要賣慘背剌隊友,唔夠佢紅又話痴宮狗(李彩演)

佢同隊友唔熟
或者 佢根本冇受傷
Hybe 唔知點解勁鍾意搞負面行銷 之前改illit 改fan name比人屌 近排𠴱虛擬女團又比人屌 老老豆豆 如果唔係特登搏屌根本解釋唔到點會犯埋呢啲低級到不得了既失誤
有惡評前科 所以先覺得佢今次扮野
因為總會有啲唔知頭唔知路嘅路人粉會話 “細佬女嚟咋” “成班大人走去惡意揣測細佬女嘅動作” “大人做嘅錯事成班妹妹去孭”
重複幾次就又有Attention又順便洗白
全盛時期係ok
因為Work 係會逼到人講
d人冇料 公司最多係錢 係咁㗎啦 唔係搵鬼講你
但真係好撚煩
下個勇兄
佢啲日粉應該都係咁諗,為咗佢追PD48
之後經歴咗韓團,就會發現當年宮脇咲良真係不外如是

宮狗啲整容後遺症出緊嚟

同另一件廢物比係幾靚既
全盛時期係ok

呢首係主打? MV幾得意
公道講句脂脂有時幾ok
有無人諗過如果pd48如果無做假
呢條女分分鐘centre出道
我指肥華同gigi比算靚女
幾時全盛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞