[KPOP] K-POP 2024討論區 (19)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
應該係最悶女團主打
Flexing on my ex 同其他bside 練咗成4隻隻舞,都唔出先行,都唔知諗咩

不要再說了
上年商演賺咁多,下年商演降價應該會令黑眼必勝清醒下,聽下班女意見
https://www.instagram.com/p/C8Y-tQbNmCA/
瘋狂,寧寧❤️‍🔥靚到傻

寧寧❤️‍🔥愛我
我愛❤️‍🔥寧寧

諗咗陣先知咩係烤地
cody

我平時都唔多著緊編舞
但呢隻真係差得好誇張
第一次睇睇到皺哂眉

隻歌聽已經問號 連埋編舞睇 直頭慘不忍睹
NewJeans成員Hanni翻唱《藍色珊瑚礁》引起了熱烈反響!閔熙珍 :”這是預料之中的”

NewJeans於26日在東京巨蛋舉辦了粉絲見面會「Bunnies Camp 2024 Tokyo Dome」。自出道僅1年11個月就能在東京巨蛋演出,成為「K-POP史上最快速」,引起了極大的關注。

在公演中,NewJeans不僅演唱了自身的熱門歌曲,還表演了J-POP的翻唱曲目。其中,引起最大反響的是Hanni翻唱的松田聖子的《藍色珊瑚礁》。

這次的翻唱曲目是由閔熙珍選擇的。她在接受韓國媒體的採訪時表示:「我預料到了這樣的反響。然而,無論我預料多少,當現場觀眾開始用松田聖子的應援方式時,我真的非常驚訝。」

閔熙珍還說:「由於這是我們在日本舉行的首次粉絲見面會,我認為需要留下深刻的印象。我非常喜歡驚喜。我認為,如果能營造出同時代團隊中看不到的氛圍,會非常有趣。因此,我毫不猶豫地想到了松田聖子的《藍色珊瑚礁》。在東京巨蛋這樣的大舞台上,與預料之外的歌曲相遇時的宣洩感會非常強烈。」

反響的原因不僅在於選曲,還有Hanni的表現。閔熙珍表示:「最重要的是,Hanni的形象與《藍色珊瑚礁》非常相符,Hanni完美地將這首歌內化,理解並消化,因此能夠引發熱烈的反應」,她對Hanni的概念消化能力表示讚賞。

NewJeans正準備在明年舉辦世界巡演,計劃覆蓋韓國和日本以外的國家。閔熙珍說:「我個人也基於對表演國家的文化尊重,打算為無法來到演唱會現場的所有人提供前所未見的新鮮感,能實現這一點非常高興,我們正在為明年目標的世界巡演做準備,並計劃在各國和城市等空間內創造特別的舞台」。
28太少錢
泫雅又嚟
典型中小企 走去歐美浪費時間
成個上半年都唔知jm9

嗰陣啲黑櫻粉有無喊
就算佢返HKT又點?你期望櫻花可以幫到hkt 啲咩?人哋畢業洗唔洗同你條撚樣申請?🤔偶像講嘅嘢,聽吓就算啦!勿認真😉仲有佢留返nako喺hkt都算係咁啦,雖然留嘅時間唔長,已經好好㗎啦
StayC 呢d小公司出身嘅好易flop一次就flop成世,容錯率極低
好心個決策者反省下啦
Mnet: 玩唔玩Queendom 3
Mnet表示:淨係想玩男團
經歴咗韓團,就會發現當年喺HKT真係不外如是

一開始到就呃住班日粉去完韓國會番嚟AKB,咪就係想釣住班日粉支持佢,如果一開始就知佢會即走,肯定佢一開始人氣無咁高
班信佢會番嚟嘅HKT粉慘囉 信整容櫻會番嚟,同高橋朱里一樣
只係死魚眼fan base唔夠大,一咁做就脫晒粉,去到韓國仲flop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞