[KPOP] K-POP 2024討論區 (19)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
未來少年出道3年解散,孫東杓進行個人活動
男團未來少年結束了3年的同行,最近決定解散組合,各走各的路。孫東杓將繼續留在所屬公司DSP進行個人活動。
火朗效應
落一落club搞到一團解散 younite退團
Jennie就室內吸菸道歉:

Jennie本人也對自己室內吸菸的行爲,以及給在場的其他工作人員造成的傷害,正在反省,並與當時在場的工作人員們取得聯繫後親口致歉。
成日笑女idol嗰隊?
將排緊第二樣嘢條龍當自己
啪啪聲打落話係香薰嘅blind塊面
六月演唱會排隊仲會見到羽絨同櫻花
靚咗?
最大問題係條片無人double check
因為佢地係(神),啲fan當佢地係完美,但又不可接近&侵犯的 幻想對像,佢地人生目標/慾望/夢想,都係啲偶像

正所謂,偶像偶像,擇偶對象。
所以Kpop 食煙好大件事。
秋後算帳?
Imagine getting so much work done just for the fans to edit your pics again 😭
一早就没听skz啊傻逼

同意。
因為呢樣死咗幾多個
Nct好似有個
D.O.
牙珍
班傻閪fans仲吹到做到jennie staff係佢哋執到寶
可以跟佢去外國旅行又可以用佢代言嘅產品
食下二手煙有咩問題 唔洗心痛班staff
而家認錯仲同staff道歉秒晒班blind
但係又可以塞到兩場東蛋
kepler 都未可以開到
Blind不嬲成班仆街嚟 隊閪嘢全球爆紅就巴撚柒鳩閉咁款
英雄哥室內食煙都俾人影到之後道歉
仲有幾個月前池昌旭拍戲花絮一路食煙一路同對手演員導演對戲又係道歉
啲idol fans每次都口硬話唔係食煙 第二日就出新聞道歉 都唔知點解要口硬幫手搵埋啲唔合理嘅藉口
琴日仲吹係咩呼吸放鬆劑
佢哋個fanmeet相比起其他團應該有更多其他地方嘅粉絲嚟睇 如果唔係youtube點會有咁多片
個售票網仲有晒英文資訊又開放全球抽飛 驚死啲外地人睇唔明買唔到飛
Jen Jen食香薰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞