[KPOP] K-POP 2024討論區 (19)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
估唔到咁多負評
我都係昨日無意睇到
原來廣告上個月尾已經上傳youtube
佢要多謝HKT先啱啦教識佢咁多上位心計,歌咁多年嚟都唔洗練
去到韓國繼續用喺HKT嗰套嚟賣慘虐粉diss隊友
算少,上次有個有百幾二百負皮
公海負皮三寶:降狗 杜如風 油瑛
https://youtu.be/icgjkvPtcv8?si=9SNVly_5vgB80XaK
rose blossom同上次comeback都有孭公仔勁cute
人哋有冇話返嚟幾耐先? 返嚟幾分鐘都叫有返吖呃咗啲乜嘢吖?🤷🏻‍♂️諗住人哋返嚟同你扑嘢吖?肯出嚟見吓班hkt粉仲想點吖?
站姐因上傳未修圖的(G)I-DLE舒華照片而遭到中國粉絲攻擊!

https://www.kpopdays.com/?p=99860

豬華本身都路人大媽樣 得台仔會夾硬吹奏佢靚
作為新人 佢真係好多小動作搞
第四張p咗圖都唔掂
p完同原圖都冇分別
自己肯減肥瘦啲重要啲囉
黑眼必勝真係傻西嚟
前排le搞堆風波出嚟 個個嘈緊要真唱
明明早啲cb 揀首正常歌 開下咪
賣下唱功 做返自己强項野 根本躺住贏
隔離啲團個個踩住上位 佢自己唔跟
玩埋啲自信野
黑眼必勝真係要撞下板
H1-key又係一隊有一首好歌後無以為繼嘅女團
明明唱得 走去出rap多過唱
呢d真係大團先玩到
其實我覺得let it burn time to shine 都還好
韓國人耳仔係咁上下
同埋宜家d榜都係比大公司壟斷 小公司逆襲越來越難
我淨係希望佢地接多d商演搵錢
佢地唱live開mic都算不錯吧
最近玩埋拐杖添連揸都揸錯位
一般嚟講 拐杖係唔會揸係受傷腳個邊
條八婆都唔知係咪同公司夾埋做戲
好嘔心
上次專登喺鏡頭前㩒電話睇負評搏同情
今次抄埋NJ惠仁受傷
不過惠仁有停活動專心養傷 唔似得呢隻嘢做show扮嘢
最好笑既係條片入面佢d隊友完全唔理佢掂行掂過 冇諗過幫下佢拎野/等埋佢
人地想奶中搵真銀
黑櫻算9數啦 48個時已經多黑料 對家fans憎到仆街 總選出哂大招都係輸 入到le執到啦佢
佢好彩嗰陣松井豬俾佢更乞人憎吸哂火去屌松豬
前幾年成個48都屌黑櫻 啲花生多到唔飯48都知
到pd48+總選松豬自爆俾咗受害者角色佢做
佢條命真係好好彩
我要吐了
搵中銀仲唔來香港開fm?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞