[KPOP] K-POP 2024討論區 (19)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
個公仔係村上隆送俾閔 同埋件衫外部係冇得買
班女想著有咩問題 你話閔揸住支槍逼佢着咗就話啫 唔洗拉到去又官宣 又咩sixth member呀嘛
事實上歌曲錄音到同村上隆合作閔都係有落場跟進 佢地close啲啫 唔使拖其他group嚟比
Boom book chk cho boom
你喺屋企著冇人會理你喎 著出街就係宣揚緊閔媽係nj 6th member
就算閔媽冇逼佢著 唔通係啲女專登自己印件衫嚟著咩
照你咁講其他製作人跟得close啲都可以將自己擺埋啲idol度捆綁營銷

閔媽呢啲咪pr勁囉
新聞發佈會著套nj同系衫 等大家潛意識覺得閔媽已經係nj一分子
而家仲印件衫俾班女著 明顯想將nj綁死落自己度
你見咁多bunnies當閔媽神咁拜就睇得出佢洗腦有幾成功啦
咁唔得, 你著閔大媽緊係冇問題,
我製作人係房肥佬, 著唔到出街嫁嘛
宜家得gfriend解散可以合情合理鬧最衰都係閔熙珍
男人有醜帥
咁女人有冇醜美?
肥美都有
https://www.instagram.com/reel/C9dIXGONtxQ/

勁想打巴佢
triples 個 chaeyeon 嘈撚到傻又on9又柒

其實呢單嘢係可以鬧埋成間閪be tim
Kep1er出身姜藝書-阪本舞白加入新女團MADEIN,9月出道

16日,143 Ent通過SNS頻道公開了新女團MADEIN的名字和logo。曾是Kep1er成員的姜藝書、阪本舞白將加入該新女團。其餘成員的簡歷和成員構成將在之後公開。

新女團組合名“MADEIN”的含義為組合大部分成員通過選秀節目為契機實現出道,由粉絲們的愛組成的組合(WE MADEIN U)。新女團將於9月出道。
好心成隊kep1er解散好過啦
搭單問埋illit
lesse都未散啦
咁小事洗唔洗咁勞氣
竟然唔係入返LIMELIGHT
LimeLight黎 佢地入隊之後LimeLight改名做MADEIN
I see 以為佢開新團
舊名好聽d
支持,佢叫最靚頭幾個
日本人多過韓國人
Made in Japan

Kep1er靚黎講
姜藝書❤️‍🔥 = 小婷❤️‍🔥 = 金采炫❤️‍🔥 -->阪本舞白
Le 唔係限定團 唔洗散住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞