(仲溝咩女)有無人睇咗threads40歲台仔買18歲越南新娘?

1001 回覆
512 Like 87 Dislike
你話請人=買,即宜家請人食飯唔當買?
講緊買老婆=蝕,你弱智?
你將送野俾人同買混為一談邊個弱智?
哇屌 諗咗陣終於知你無啦啦講乜鳩送野俾人。原來係呢段。
所以講咁耐原來你條女肯同你AA(互請)係有先見之明,咁撚麻煩又計較得失,唔AA分手果陣實俾你追返過往洗咗幾多錢送過乜都要攞返。分分鐘計到蝕埋d精要斬柒佢
呢段係講緊你份人好撚度縮連條女都要計賺蝕。咁撚樣都可以拉埋嚟講,會唔會再講落去又拉埋斬柒佢同買野一齊講? 同匡智仔講野真係好刺激。永遠都唔知嗡乜鳩好撚跳脫。留返你自己慢慢單機啦。對正常人嚟講真係搞唔撚掂匡智仔!
啲香港人咪又係上大陸買老婆
如果唔係邊得嚟咁多譚仔姐姐
你仲弱智,話咩請,就唔會計
宜家你話買呀on9
你係唔係真係咁on9?蝕唔蝕係睇目的唔係單純講俾錢

你送野俾人同請人食飯係不求有收穫,咁何來有蝕?
但你買野係想得到一樣野,你話明俾錢買老婆,但對方又唔屬於你(今時今日無奴隸法)
你真係蠢過隻豬
你捐錢捐一百萬都唔係蝕,你買野買一蚊但件野無咗都係蝕,咁都唔撚明你智商有無80?
大把同大陸妹結婚比大陸妹離婚搶埋間公屋,再申請埋大陸件契家佬落黎
條仔ok咪得,柒頭咁款轉頭去勾佬啦,仲想比你屌咩
睇下呢度幾撚多仇女毒撚
你話媾港女幾撚on9
花17萬娶越南姑娘結婚6日就走佬 南韓Oppa發相「通緝」老婆
https://lih.kg/3732565

你問吓佢

離婚一樣走佬,再分你身家
他指出,妻子的簽證自1月26日到期,現在是非法滯留在南韓。

未拎喎
仲衰。寧願唔要居留權,呃你個十幾萬就算
說好的唔通唔要麵包只要愛情呢?
喂,你一開始話你勁過條女地位高過佢(娶啲落後地方)佢就唔會架,我無話其他女唔會同你離喎
係你講到買依啲女唔會,柒夠未?
撚有十幾萬,仲介先得幾萬,落條女手起碼無一半,兩三萬都叫麵包
人哋當地做黑工幾個月就賺到啦
我一開波就話差過係越南生活實走佬
你柒夠未
你有證據好過咩?
我一直都話俾到好生活就唔會走
你條弱智俾啲證據講吓依單點樣好生活法
連人講緊咩都搞唔清
見到關鍵字就如獲至寶咁
正柒頭
南韓唔係有錢過越南,生活好啲?
說好的地位高過條女條女就唔會走嘅?
南韓差過越南?
所有南韓人都有錢?
講緊喺南韓生活老公養先叫麵包呀柒頭
咁你唔撚移民瑞士?瑞士有錢過香港

你條弱智就收皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞