(仲溝咩女)有無人睇咗threads40歲台仔買18歲越南新娘?

961 回覆
506 Like 86 Dislike
你條弱智係得肥婆豬扒食係事實喎
而且你又唔認
本身叫緊200萬 要車
都要吊下先賣

依家俾人發現十幾萬就有幸福生活

緊係發脾氣
Toyz 唔白卡 同正常人比/ 溝女黎講
其實都ok靚仔
條友食女食到鳩都爛
傻閪最撚弱智係你,寵物同人係咪都係生命先,上面用貨黎比又唔撚得。講緊買都可以有愛同鐘意。同你個on9活係自己幻想世界又撚離地既毒撚講野真係辛撚苦。
買寵物先可以有愛/鐘意,人就唔撚得?好野
依啲係單向嘅喜愛,唔撚係雙向嘅愛情
你試吓買寵物,隻寵物有權同你脫離關係,睇吓啲人覺唔覺蝕,on9仔
人同人嘅愛係雙向,你估宜家買奴隸?
你有權鎖你老婆?你買寵物要考慮隻寵物鍾唔鍾意你?
愛情又咪金錢推砌出黎
你睇下香港d女星
即係你個角度問題啦。寵物會走失亦會死,係你角度就會蝕。鐘意死物買返黎亦會壞。生離死別都一樣,中間有享受過使用過歡樂過洗錢唔覺有乜野蝕。
係囉死呀,唔係唔鍾意你離開你

中間有享受過使用過歡樂過洗錢唔覺有乜野蝕。
無嘅同叫雞一樣啫,即唔係愛情啫,講咩春愛呀on9
你老豆買你老母?
你個on9老母有愛唔代表你老豆有愛,你又知道雙向?你老豆貪有得扑野同有人養咋。定係你係你老豆?點解一定要雙向?用寵物比較愛呢樣野你就拉埋貓狗其他野黎講 你唔係好話會人會貓砂?
所以愛一定要從頭到尾?唔可以分手唔可以變心?
你幾撚on9先可以講得出呢d野。 即係你條女一定要從頭跟到你尾先叫冇蝕
你認咗你老母買你老豆喎
你試吓你買隻狗,隻狗可以跟人走,你會唔會俾錢買?
唔會,但你唔俾錢咪唔會蝕,你俾錢咪蝕囉咁簡單,你試吓買部車。人地可以唔洗錢拎走你部車,你唔覺蝕?
唔好意思,我不嬲唔認同買,係你認同
你老母就唔叫,人哋就唔叫買
咪話咗你雙標囉
我問緊佢炸喎,幾時有話人地係?
你拍拖條女唔係屬於你,你無蝕
但你俾錢買野,人地可以唔經你同意拎走你嘅野仲唔叫蝕?
失憶?你樓上係咁話人哋係買
所以講咁耐原來你條女肯同你AA(互請)係有先見之明,咁撚麻煩又計較得失,唔AA分手果陣實俾你追返過往洗咗幾多錢送過乜都要攞返。分分鐘計到蝕埋d精要斬柒佢
人地靚仔 先咁易
身體自主 her body her choice
你睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞