(仲溝咩女)有無人睇咗threads40歲台仔買18歲越南新娘?

1001 回覆
512 Like 87 Dislike
大陸果d所謂彩禮就真係賣女啦. 一個25-26歲打工嘅後生仔, 點可能拎得出十幾廿萬人仔去娶老婆呀.
話你都係冇養過寵物, 好多人視寵物為家人. 唔少有錢人留D遺產比貓狗都唔留比自己D仔女呀. 傻hi.
香港娶老婆都唔係100% 係
但有d家庭好似賣女咁要你幾十萬禮金
所以我唔明有咩問題

人地要離鄉別井 同你去第個國家 人生路不熟
要安頓好屋企其實真係冇乜問題
如果按照香港/大陸果套禮金既標準黎計
而家好多大陸仔都拍片講點係越南, 老撾做生意識女娶老婆. 不過都幾多結咗婚就走咗佬.
依樣野我明 但同樣地 大陸冇咩...講到得東南亞係咁
所以我先唔明班女人諗乜
越南女正好多啦 香港地你唔係d女既理想型佢直頭唔會show你
怪唔知d港女都咁大反應
堆港女成撚日講埋d咩「港女世一」 比佢地知到其他國家咁多正既女驚佢地集體自殺咋
台妹有邊一晚無俾射滿滿
打破左佢地個產業鍊。
仲之港女世一啦唉 任何反駁呢句野既人都係鬼
你撚有錢請咩,同條女都要計撚住仲請同事仔女食野蝕撚哂啦。
你個角度同觀點太細。寵物都有人當人養所以會叫毛孩。俾得禮金都係買架啦。唔想買咪叫條女屋企唔好收囉。
法律講明無禮金結唔到婚?弱智仔
有,唔係同條女計住,係佢唔洗,你拜金女?
你撚有錢請咩,同條女都要計撚住仲請同事仔女食野蝕撚哂啦。
有,唔係同條女計住,係佢唔洗,你拜金女?
先講完角度觀點,你拉法律出嚟做乜鳩。你咪唔好俾禮金買囉,唔係就蝕錢架啦。
又變咗唔係同條女計住。開頭又話唔駛洗錢溝女拍拖講撚到幾撚型。後面又話洗錢就蝕錢正on9。而家又話會請同事仔女食野又條女唔洗。屌你老母直接講你條女唔洗咪算囉。成碌鳩咁!前前後後講埋d野都唔撚通。死毒撚
我條女係唔洗,有咩問題?
你只可以用錢先有女?
不嬲無打算俾,我啲朋友結婚都無俾
咁我咁做係唔係買人地嘅仔女?答我啦
第一,送野俾人唔叫買,買係講明買起對方,對方係屬於你嘅野,你係主人,你俾禮金係唔係同條女講明你係佢主人先?

第二,我無打算俾,身邊朋友結婚都無俾
狗唔撚搭八。無啦啦買乜鳩仔女。你係蝕錢買野食。
送乜鳩俾人呀?幾時講過送呢樣野你係唔係忽上腦?
一直講緊溝女唔駛洗錢!你講撚到唔會蝕錢係條女手上咁。又你個on9老母蝕錢養你老豆!買唔代表一定係買斷架喎。買地都可以俾政府用收回條例收返啦。俾禮金買老婆,係買段關係喎唔係買佢一世 唔包唔走,走唔走係睇點對人地既姐。不過你咁撚度縮實走撚硬。
收收皮先搞清楚我講過乜 同你自己講野前後九唔撚搭八 越扯越遠 真係弱智!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞