(仲溝咩女)有無人睇咗threads40歲台仔買18歲越南新娘?

921 回覆
492 Like 84 Dislike
係冇得收
其實點解唔係男人自己證明有經濟能力以外嘅吸引點?
而家又唔係女人好需要
係男人好需要伴侶而遍尋不果先要去東南亞叩門
女性主義又要為男人求偶焦慮努力?

佢嘅邏輯簡單嚟講就係
你班女人咁高竇迫到我地要玩人口販賣
罪魁禍首係你
唔想我哋再買咪脆脆地啃咗我哋班低質男囉
你哋要為我哋嘅道德瑕疵犧牲
唔係我哋繼續買㗎啦

痴撚線,點解係人哋迫你
而唔係自己選擇不道德交易
仔仔睇落好後生
條女睇落好老
拍埋一齊似差唔多年紀
唔通響鄉下執牛屎過世咩
有得出去就梗係要試吓, 唔掂最多走佬離婚
好多女都係呢啲心態
同港女想俾鬼佬食咪又係一撚樣, 都係想移民

諗返起以前返工啲60後前輩, 嗰陣佢哋20歲移民澳洲
讀咗幾年書, 攞咗passport就香港做嘢
佢同我講當年(97前)啲女食到佢食唔晒
當然佢樣係普通中上, 但啲女一知佢係回流移民, 有澳洲籍就主動好多
送上門俾佢屌, 痴埋去嘅數唔盡
呢個唔關佢能力事, 97前嘅恐懼真係好多人想移民但無錢
識到條仔有外國居留權嘅真係會主動俾佢食
人類嘅天性係咁, 如果無興趣扑嘢, 都唔會有你嘅存在啦
抵丫
有咩女唔使一定金錢基礎就唔走佬㗎
當你叫完G出咗嘢, 自己一個人癱響床上邊你就會體驗到嗰一種寂寞
點睇香港啲女一野就收你幾十萬禮金,仲未計啲酒席
買到個人 但唔係買到愛情 你有本事都可以係香港買到港女對你温柔體貼 服務黎都係交易 愛情好多時要靠你自身價值 外在就高大靚仔 內在就幽默風趣 學識淵博 呢啲先係真正令女對你本人產生愛嘅因素
兩件拍埋差唔多年紀
唔撚似差22才 又唔撚係毒撚樣
如果個男人40歲仲有氣有力屌, 17萬除返700日 都只係250蚊一日
冇感情基礎要離婚呃你身家容不易
試下返清真寺

認識穆斯林嘅世界觀
用真主嘅思維去理解女權主義
原來 , 女權可以有另一種玩法

https://www.islam.org.hk
快d 結婚啦你兩個
咁女人食洋腸 男人又嬲乜
你同佢咩關係, 咁益佢
貴咗啦
髮型師都有分搵到同搵唔到
如果賺好多,都大把女埋身,唔洗去越南
正如 而家一堆大陸妹 高學歷都想嫁香港一樣 就算係個邊好top 都未必夠香港人工高 嫁個香港正常樣做跳版都好事
港女仲衰過台人哋起碼肯扮溫柔
禮金其實都係用另1個名義賣女
香港同大陸其實仲衰,啲仔係貼錢賣自己比女家,衰過入贅
扶弟魔嗰班要負責埋女家全家生養死葬添
見過身邊有大叔 同馬拉妹一齊
要平要靚, 緊係越南妹抵屌.
叫班台女結婚唔好收禮金
收姐係人口販賣當自己係雞
我去越南玩都有一段時間,唔少女仔都係鄉下出城打工,老竇老母喺鄉下做農夫。

有啲就因為屋企家道中落要走出嚟賣身,識一個就係之前喺胡志明開公司,做房地產,後尾老竇老母破產,阿女要走出嚟賣身。

有啲英文仲好過香港人,遇過兩個老師,都係20出頭,一個做日本人學校幼稚園老師,夜晚做KTV,英文日文都非常流暢。

另外一個做小學老師,識講國語,夜晚飲酒傾偈,每次佢講完嘢都會講「你明唔明白啊?」,完全甩唔到老師浸除。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞