[又好無奈] F1 2024 西班牙站 賽後討論區

791 回覆
5 Like 2 Dislike
上到嚟真係入黑平 佢第一年一定要交到貨
如果唔係素恰尻佢佢都無運行
最後只會無成績敗退
其實最好既環境應該係買威記個位俾佢,然後簽Sainz 兩年
咁應該係對所有人都好
一個唔好彩變下一個雲當
我自己覺得benz唔會咁大膽即刻放一個新人去做車手,所以我覺得比較正路做法會係先將kimi放喺威記一兩季,表現ok先至去benz. 當然佢都可以當係俾一年kimi試吓先, 26年大改例之後先嚟真嘅。 不過到依家我都唔覺得佢特別好, 至少未見到有好突出嘅表現。(所以更加覺得佢上F1都係威記多過benz)
sainz簽兩年鬥素狗 邊個輸咗冇得留低
直上benz=拔苗助長
Bearman都唔會直接去拉利啦
我都想kimi去威記浸下先
不過大頭續咗約 Carlos唔願意簽短約之下
Benz似乎都冇乜好選擇
保子係好 只係唔知佢個鬥心仲有幾多
On9con配素呢個組合對netflix就係好事
再數落去就到Mick同啲新仔

Btw就算熊仔揸到曉飛 破晒紀錄都好
只要咸蛇肯 垃利點都係會揀簽咸蛇
真,除非熊人揸住部哈屎贏到WDC
係呀,所以我一直覺得話佢25年會坐benz 位係吹水多過真。始終要俾車手時間去成長。benz要爭前列無可能有空間俾佢失分
上到pod都有大隊簽啦
我諗佢有50分都好叻
就算佢拎到50分,但林蛇仍然唔肯退休,拉利應該都唔會offer 俾熊人
Bearman感覺上其實未得一黎f2成績唔得 二黎上次揸拉利條頸都未夠力
無計, F1不嬲都係要踩住屍體坐上去嘅音樂椅….
同埋如之前有位師兄講: 運氣、技術、金錢三樣至少要有兩樣先得…
係咪美帝連登仔潮文
然後有真心膠信以為真
但係擺明黑平重點係素 素唔會放
辛屍點都係外人 點都只會得1+1 而佢一定唔想

所以除非黑平要咗On9con
如果唔係都係Kimi直上喇
其實仲有伴讀書僮舒仔既
安東尼利係勁嘅
可惜唔會
商業價值或潛力不足以令到平治後悔
亦都未係勁到Oscar果種rookie to win
佢都醒嘅
問條咁嘅問題
有位都唔答你喇
素狗 Kimi我覺得只能兩個活一個 一隊車隊冇可能有兩個大佬
反而我覺得素狗已經唔係平重點 係咸蛇過渡去Kimi仔中間既過客
ToTo+Benz擺明等max跳槽
Kimi年輕車手有冇位都冇聲出
想睇Max 搾banz
KIMI 大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞