[又好無奈] F1 2024 西班牙站 賽後討論區

791 回覆
5 Like 2 Dislike
所有有空位既車隊不論大細都傳曬Sainz
爭冠車隊到0分車隊都有
平治等到9月monza就知上唔上kimi仔
大牛要等到美洲賽站完 有冇輸撚咗個WCC先知係咪炒鳩佩狗
我覺得fallows如果夾圖就ok
夾大頭唐仔整唔到架佢地想要既嘢出嚟
上年太多drag, 所以灣好軚好但無直路,今年減drag,直路好咗啲但無晒灣同軚
據聞AM好似終於摸清楚架車嘅特性,去到匈牙利會有套新嘅upgrade pckage,聽住先

https://x.com/nachez98/status/1805173593862537422?s=46&t=8mS8E6y5oc-wNec1Z8zX4A

開心些牙
Jos ver 老豆dum jos
Max 的紅牛是F1
主席的紅牛是F1.5

咁㗎車要快到先得㗎
事實紅牛㗎車仲係第一快
不過全grid可能得Max揸到出嚟
問題係RBR 自己都搵唔到人去benchmark 架車
去Alpine好似好過其他兩隊
但感覺會同氣成日嘈交
係咪audi 真係唔掂?
除咗之前有小道消息話 Sbinotto 都話audi 唔掂外連新屍都諗咁耐
主席咪對照
主席應該唔算?

本身手車 big4黎講應該最慢果個,而家仲要走下坡
等新廠落成睇下點先,不過等得嚟應該季尾/2025
主席都玩得掂架車 咁架車咪係好車
依兩站主席連胎溫都搞唔掂
Ham: my tires are gone
Ferrari: copy understood. Box now. Pit confirm
唔夠溫度先養到軩麻
辛斯可能都係睇定d先,依家等等下又比佢等到雷諾突然簽到Briatore返嚟,去唔去又有得諗,威記又誠意拳拳咁搵佢
到時R豐田入場玩
Jos 老豆試過同 Jos 一齊起 Kart 場打人
所以Max係全grid 最勁 真係無得爭辯
就算第二第三快嘅車佢都可以揸到win番嚟
整左,Max 第一次入 pit 後四圈,Norris 一共輸左 4.549 秒

但其實最傷係呢段,牛奶換軚後本身一圈都唔算快,最慘就係撞左慢車,結果26-36圈只係追到一秒

36 到 43 圈,一圈快 0.5 左右追番兩秒,但 max 一pit soft 之後,下一圈快 1.6。。。。之後就沒有然後了
果時未續主席唔係話有一年約咩
果時簽咗可能仲好
頭盔博士話audi同一時間都出咗offer 而個銀碼係red bull match唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞