[又好無奈] F1 2024 西班牙站 賽後討論區

791 回覆
5 Like 2 Dislike
有冇懶人包講下 Ferrari 內戰咩事

好似 twitter 嘈到拆天
唔記得咗自己架車 pure pace 快過人
咁樣 overcut 要過番 Sai Ham Rus 用左唔少時間

屈素慢 pit 個下已經要即時決定 pit 左過 Russell 啦
叻interview 開火屌辛屍 話佢想around outside係主場搏彩 明明team order講明大家養軚 之後辛屍串返叻成日賽後投訴 怨婦咁
*around outside想過叻
又係保子
叻係唔係唔記得咗佢下年已經走人叫即將離開既同事唔忌三分咁傻豬既
芬蘭人永遠都係戰地記者
睇返嗰句原來仲有串辛屍冇車揸
人哋太子
你係棄將

辛斯邊有資格講呢啲嘢
叻狗做咩都錯
果場佢係輸比部SC 唔係輸自己犯錯
Pure pace 真係快過咩
Avg lap time 係慢0.3

重油係特別慢
Q pace 奶同max一樣
Clear air輕油pace 先有優勢

實際上牛後面嘅亂流都好大影響
所以其實重油麥係牛後面都難過
輕油就未貼過係後面唔知
咁撚仆街
“It’s obviously his home race.”

“It’s a very important moment of his career. I guess he was super motivated to do something spectacular.”
陸仔EQ定IQ同辛屍真係高下立見
依家又frd返晒
好彩Max 個diff 都鎖得幾實,open diff 就好似四萬主場嗰次咁spin
with happy ending?
都過左咁耐 應該嬲完啦
有次有條片牙蛇拎左枝收音咪去玩 偷聽呀叻秦仔MAX佢地講野 成村人笑曬口咁 應該無乜野掛
不打不相熟

BL劇情?
又未到串人冇車揸既
另一個解讀係 home race搏表現俾鄉親父老睇姐
唔一定要拉埋去搵位既問題度解讀

當然佢心底可能真係咁諗都唔定
能成為密友大概總帶著愛

3344最大贏家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞