[又好無奈] F1 2024 西班牙站 賽後討論區

791 回覆
5 Like 2 Dislike
值得多一次機會
舒仔F2 F3 champ咗
便利店F2 F3最多咪前3
邊忽勁過

個人覺得post00嗰啲meme圖好尷尬
lawson鬥formula唯一一個champ已經係NZ本土一個連F4都比唔上嘅小型賽事

由F4到F2/SF從來冇做過總冠軍
輸仔F2 F3都係Champ嚟

唔好話輸仔, 便利店F2第二年先第3, 亦都完全比唔上第一年鬥F2就第3嘅和牛

純粹牛棚呢兩年冇人先顯得佢有用
lawson鬥formula唯一一個champ已經係NZ本土一個連F4都比唔上嘅小型賽事

呢句唔正確
Toyota Racing Series 係宜家嘅FR Oceania
當年TRS係用F3 車

其他我同意

屌你老母法拉獌
全女班Iron Dames 因有車手受傷 決定退出今個星期嘅SPA 24大賽
https://x.com/IronDames_/status/1805541337770418621
輸仔收皮番歸退休好ma
但既然都係預三停,second stint 換套黃,之後輕油先跑兩套紅,唔會更加合理咩
唔知點解用中文睇呢啲meme硬係會覺得奇怪
如果佢係用到香港嗰啲睇車術語
或者以前好似L佬咁用香港啲時事恥笑(雖然最近個效果唔好)
成個觀感已經好好多
同埋唔知post00 本身係咪香港讀書啦, 好多嘢都覺得好離地..
所以之前突然之間爆咗話佢係咸粉(後尾堅持只係平治迷wo)
即刻勁多人追擊佢
btw唔知會唔會又有人mom po
LM
00 後d 用字明顯唔係香港用字
另外佢d 字幕成日都會出現殘體字,都係另一個我唔鍾意佢d 片既原因
套白完全唔掂喎
馬後炮睇完DH 同Sainz 先知嘅
FP 同Q 好似都無用過套白
咸蛇:一早知條白垃圾
默蛇聲稱賽前已經知白胎垃撚圾
所以從頭到尾都係plan用SMS/SSM
佢都唔明白點解素狗會用白
咁係林蛇勁
唔係意料之內咩,爭在佢隊友係邊個
但真係估唔到條紅咁勁
熊仔係西班牙瘋狂比人採訪關於升F1既嘢
其中有條問佢F2(FP)>F1(FP1)>F2(Q)咁既安排
會唔會影響佢係F2既表現 特別今年佢係F2成績麻麻
佢答F2會盡力而為 但最重要既係FP1做唔做到車隊想要既嘢
宜家爆得話準備官宣 即係做到車隊想要既嘢 合格
咸事後孔明姐
佢唔係認返自己係咸粉咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞