[又好無奈] F1 2024 西班牙站 賽後討論區

791 回覆
5 Like 2 Dislike
上年Monza先tap完PS3
少左radio咪覺得佢無咁乞人憎
no win no hater
ocon, 素
睇緊Netflix先開始留意 可唔可以講下咩事?
兩班工程師鬥左咁耐, 一郁就知咩事
唔跟機cover返個效果會出事架嘛
應該唔係嘅 max有條新紅應該都係預last stint用
Get in there Lewis
係既其實可以睇住奶黎食, 唔駛咁早入
奶做乜佢做乜
斷估見到咸入去換紅計過有機會undercut到先拿拿聲入去換埋
一陣咸前面慢車攪到奶上埋黎3部車亂鬥就煩
問題係同佢同期仲有大把人爭到冠
有叻,Rus,Sai
後面仲有堆勁人上緊嚟
Oscar,熊人,Lawson,Kimi
佢唔趁呢一兩年架車咁勁個陣贏去到26年又重新洗牌又重頭嚟過
再唔pit輸埋比林蛇 又要過兩㗎平咪又晒時間
陰d 陰d 攝埋Lawson 入去咁都得
咁不如話和牛都有機會爭wdc 啦,起碼真係揸緊先
Lawson臨時上陣揸一兩場有咁既成績證明佢都有返咁上下料
和牛就算啦
林蛇養胎不嬲都世一
我睇唔到live, 睇你地文字轉述都覺得刺激
如果真係有料,今年就唔係reserve driver 啦
我兩個細牛車手都唔鍾意都唔會咁樣吹Lawson
哇師兄你又想內戰?
btw和牛今年揸得好好喎
我迷四萬都係咁話
和牛>>>>>>>Lawson啦
真心一般料
佢啲race start 先配自己
策略睇係咁做喎
素帶頭唔炒先再講
辛屍去Audi先再講
熊人係HAAS捱完再講
Kimi 揸過F1再講

便利店…唔使講啦嘛

都係嗰句Max加紅牛仍然係全grid 最快嘅車
奶要贏 唔係咁易
睇出年
如果老麥All in出年嘅話,有機會大改例前一年爭冠
所以我覺得出年會好睇
Lando 今年交足學費,出年同PS3 打team,老麥all in 2025,而紅牛無左AN ,有機會似2021
只係max太癲,牛奶叻素夠晒水平爭一冠
除咗kimi未知咩料,其他俾盡都係Sainz水平
但其實唔係每個wdc 都係咁癲既咩
咁你應該擺番碎片入去啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞