[又好無奈] F1 2024 西班牙站 賽後討論區

791 回覆
5 Like 2 Dislike
我覺得係輸頭幾圈跟唔到比人拉開左個優勢啦
你拎住新軩都跟住人地舊軩真係太傷
如果佢lap 2 lap 3爽手d過DH已經唔同講法
我覺得係輸頭幾圈跟唔到比人拉開左個優勢啦
你拎住新軩都跟住人地舊軩真係太傷
如果佢lap 2 lap 3爽手d過DH已經唔同講法
LM
下年真係最大機會(前提係老麥架車keep 到今年水準)
26 年後既野冇人foresee 到住,機會唔係冇,係大家都唔知幾大姐
下年黑馬可能係林蛇拉利
前提係拉利既策略組正正常常
拉利永遠都係” next “ year is our year
SMB: 屌你快手決定啦,我地都要搵工ga
再咁拖法可能d隊都唔等你
唔知sainz 係到等咩
3大隊無位比佢,佢等幾耐都係無位架啦
等提早退休
可能想拖多陣睇下kimi 咩料
如果kimi 一般的話咪再同Benz 傾multi year
咁等主席真冧檔實際d
師兄幫手睇吓
我就認為係開始重油加食亂流嗰陣輸突

其實紅牛有樣勁係亂流下唔太影響
你睇Max 每場只要唔係條胎太差
跟尾過人係易嘅

反而老麥重油跟尾 無論PS3同奶過人都係要好多個圈
你睇下主席
師兄train緊PS3等佢進化
係每個有潛質既新人都要接受既洗禮
用心良苦
可能想贏多一兩場/上到頭三名用表現去sell自己(可能benz仲未有最後決定,唔一定揀Kimi?)
主席離開歐洲人權一差 就浴火重生
要開 desktop 睇,太多野
可能要開住場車睇
人地廠隊...
咁耐都冇首冠又講到佢進化版vettel咁
奶而家揸緊全場速度最快嘅車+有好隊友做wingman
25年二打一都贏唔到咪整定佢唔係世冠料得世二世三

肥Zak講到Max係靠車贏唔係靠實力架嘛你唔知咩
默蛇可能要學Sainz咁自己諗埋戰術
主席再係咁下年RB換唔換人好

Race pace/Q pace完全跟唔到前面

但是關鍵時刻又唔知點解攝到係前面硬起來
似拉利2022
部車初期可以同red bull有得fight,不過就成隊都未ready爭WDC,好在MCL R&D勁,冇負研發
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞