[又好無奈] F1 2024 西班牙站 賽後討論區

791 回覆
5 Like 2 Dislike
51G應該難以體諒
如果真係推到接近DNF MAX 應該會縮 家陣MAX個心都知只要留到係場上面就有機會 同埋無國防部長 真係一分都唔可蝕
想睇spa上Eau Rouge個時是旦一個迫另一個埋牆
直落
即刻Monza還擊
咁撚黑心
On9con同max, checo, alonso, 氣
唔係好明點解second stint 隊套used soft 俾主人
Max 係咪第一場上大牛就破處所以好早無左個心魔呢
爭冠對手, 大家去盡都理解
屌呢個on9con, 同隊先黎defense like a lion
想問係唔係今日唔夠熱 所以白tyre唔work
同全盛期既咸蛇鬥足一年爭WDC
用一年就完成超進化變究極體
唔算出其不意
你兩個喺內線玩到咁樣樣,而奶夾到人哋上草之後都縮咗油,佢兩個速度唔會快㗎啦

咁素走返原本既racing line 咪已經足以快過晒佢哋兩個囉
任何人見到咁嘅環境,比着佢係素,相信都會揀素行嗰條線啦黎「KO」佢哋兩個

但以max奶嘅速度,素可以話注定走唔甩
走得甩嘅話就真係出其不意啦
Lawson:???????
是但啦 P8已經極限
本身預佢P9
2021 固然好睇,但我諗如果佢唔係之前贏過,可能都唔會可以推到咁盡同林蛇爭
但如果停少一次,唔會有機會前多一兩個位咩
最尾幾場benz 部火星engine...
max 要下下late brake 守車
守到大家出晒track
而家奶同max 仲差好遠
連迫到埋去同max fight 都未到
暫時仲係大家鬥team strategy 階段
eg: 加拿大站, 奶overcut 失敗
大家唔好再笑佩狗啦
畀啲鼓勵
P8超出預期㗎啦
不過其實佢都做過19 Max做咗好幾年
要去到2019定2020先穩定到落嚟
咁佢都唔係2021先至開始同benz爭既
I am not just sitting behind like a grandma
佢要三停攞tyre advantage先過到啲L偏
點追PS3
嗰兩年氣同秦兩個跟唔到max 比曬時間max自己慢慢練技
佢去到條黃呔都已經爆進去追返上去
都冇乜可能頂到完賽
後面PS3仲要拎條紅
你諗下主席最尾條紅都追返晒Alpine
PS3條紅點會追唔到主席條黃
可能分分鐘唔pit輸埋畀Alpine啲白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞