最近睇緊邊套韓劇? (82)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
主要冇劇情
戀綜最多4集要講完啦
後續拍廣告我獨 都係同主線冇關嘅劇情
男二心態變得好快
佢咁忙嘅原因係咩?
佢本身唔係明星?
係呀
但無啦啦唔休息做到病
戀綜再紅咗?第8集我飛住睇 記得仲想同女主和好如初

韓孝周呢個髮型好過支配物種嗰個好多

PS:呢套係下年上架嘅Netflix日劇浪漫匿名者 男主角係小栗旬
不過同隊隊友可以著墨多d 暫時得組長同男女主提過
咁睇選角預咗以呢三個為主但隊友我覺得鏡頭都算合理
黑絲牙表

頭兩集少少鳩 但好似比嗰套月火易接受到
Viu可能真係冇買Player 2
《魷魚遊戲2》殺青,將於6月11日、6月12日舉行兩天一夜殺青宴

第二季演員有:李政宰、李秉憲、任時完、姜河那、朴珪瑛、朴成勳、曺柔理、魏河俊、梁東根、姜愛心、李多元、李陣郁,還有孔劉、TOP崔勝鉉、盧在元、元智安。 ​
背著善宰跑 熱播效果達成歷史性記錄,tving使用時間居然超過了Netflix。

據悉最新調查結果顯示tving一週使用時間250萬10小時,超過了Netflix 240萬8179小時,成為OTT業界第一,這也是tving第一次排名第一,另外最新tving每日平均使用人數217萬名,和Netflix(230萬人)每日使用人數僅差距13萬人,這也是差值最少的一次。

背著善宰跑總觀看時間為16億分鐘,為tving歷代第二名,第一名是眼淚的女王。tving負責人表示背著善宰跑火爆,甚至造出了新造詞彙,讓我們有了人氣實感,也切實覺得一部劇作品內容優秀才是競爭的核心,“好的作品”也是我們能與業界無法踰越的牆Netflix一爭勝負的典型案例
https://www.instagram.com/p/C7n3S91iSb0/

JTBC新水木劇《陪玩的女人》公開第三版預告。

該劇講述清算黑暗過去的大哥"志煥"和孩子們一起玩耍的姐姐"銀河"充滿反轉的心動羅曼史。

由《醫生耀漢》《今日的網漫》金永煥副導演執導,羅景編劇執筆,6月12日首播。
https://www.instagram.com/p/C7nKozgpeMw/

tvN新劇 監察 公開 申河均 海報。

該劇以腐敗蔓延的JU建設監查室為背景,講述冷血的監查組長和心熱的新職員左衝右突的故事,是一部辦公室調查劇。

由《瞭解不多也無妨,是一家人》《某天滅亡走進我家門》權英日導演執導,崔民浩編劇執筆,共12集,7月首播。 ​​​
https://www.instagram.com/p/C7nKcE8v4Iy/

tvN新劇 監察 公開預告。

該劇以腐敗蔓延的JU建設監查室為背景,講述冷血的監查組長和心熱的新職員左衝右突的故事,是一部辦公室調查劇。

由《瞭解不多也無妨,是一家人》《某天滅亡走進我家門》權英日導演執導,崔民浩編劇執筆,共12集,7月首播。
JTBC水木劇 沒有秘密 第10集全國收視率1.204%,刷新自身最低收視紀錄

JTBC《沒有秘密》收視率推移:
01 1.920%
02 2.022%🔺最高
03 1.360%
04 1.622%
05 1.452%
06 1.416% ​
07 1.280%
08 1.422% ​
09 1.260%
10 1.204%🔻最低 ​ ​​​
財仔架大車
係唔知Netflix明唔明
明咩?
唔重質
佢可以吸引到大量流量演員拍Netflix韓劇
所以質素對Netflix未必咁重要
EP10

仲有兩集
唔知下星期會唔會破0
個結尾好癲喎
不過同頭兩集講嘅野真係唔同哂
變左咩都拍嘅綜藝人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞