最近睇緊邊套韓劇? (82)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
但係睇簡介幾吸引 希望有人買
不過講到明係倉底劇,難免會令人印象唔好
第一時間會諗,會唔會係套劇劇本麻麻先放倉底
卡士其實一啲都唔差
唔知點解之前冇人買

後面好拖 最新一集又搞D咁既野
仲有兩集
2倍速頂埋佢
善宰完左唔知可以睇咩
等緊星期五名校的階梯
黑幫的我成了高中生
頭兩集己經好吸引
Crash EP7

最後咁大場面
到底邊個係兇手
果個女警察係咪高層個女?
Crash ep8
Yuna
金裕貞又要同啲戲屎嘅男演員合作
最強童星
ENA月火劇 Crash 第8集全國收視率5.870%,刷新自身最高收視紀錄。

ENA《Crash》收視率推移:
01 2.232% 🔻最低
02 3.039%
03 3.801%
04 4.084%
05 4.116%
06 5.035%
07 5.076%
08 5.870% 🔺最高 ​ ​​​
【ENA歷代電視劇收視率TOP10】

Crash收視上升至歷代第2👏

1《奇怪的律師禹英雨》17.534% 水木 2022
2《Crash》5.870% 月火 2024
3《外人》5.532% 月火 2023
4《綁架之日》5.245% 水木 2023
5《等待了很久》4.114% 水木2023
6《新兵2》3.574% 月火 2023
7《Good Job》3.175% 水木 2022
9《有院子的家》2.974% 月火 2023
8《沙之花也有春天》2.835% 水木2023
10《幸福Battle》2.770% 水木 2023
金永大 OMG
卞耀漢係就係電影嗰邊冒起ing,但連埋電視嚟講真正擔旗叫座力成疑(e.g. 當年拍宋智孝嘅《前女友俱樂部》);兩位女主角亦唔係最紅最出名,呢個市道下拍完變倉唔奇。21年嗰陣睇見牙潔話拍呢套,跟住無晒下文,都大約知咩事,反而家陣浮返出嚟更驚奇 (唔知是咪MBC窮到燶,要買大劈價倉底貨)。
呢套、Connection,加埋客串(雖然就完)嘅《沒有秘密》,權律一個禮拜出現3次...
奧運會對收視有影響
梗係唔會播製作緊最勁果啲劇啦
買套倉底做炮灰 爆到當贏
以MBC宜家嘅情況+撞奧運,收視有2%已經贏~
集郵四大木頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞