最近睇緊邊套韓劇? (82)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
咁你開頭嗰幾句冇問題呀嘛, 我點樣預知道你之後講嘢冇邏輯啫, 或者你睇下自己打咗啲咩字先啦
「唔係科幻都係奇幻? 唔通你你穿越到」, 鬼知你講緊乜
冇話你comment唔得喎, 我comment你個comment唔得㗎咩
呢度連登你開得post, 都一樣預咗各式各樣comment㗎啦
thx
唔好睇
我喪飛
咁手機台話你係 你就要係?唔比一班持份者見到反對意見 針對行為?
咁我又估唔到你扯到科幻啫…

四套追緊…
有冇人覺得名校的階梯 好似西班牙嗰套名校風暴?
劇po有人講咗 無睇西班牙原版 但會信佢哋講嘅…
不是英雄要結局la
rakuten viki
皮塔在戀愛 (英語)(葡語)
背景設在南北統一 男主idol因為醜聞提早入伍 係發生醜聞個event上第一次見到女主 然後又係部隊中女主又做咗男主分隊兵長 男主娛樂公司同門師妹意外被(北謀?)定係黑幫追殺 … 頭兩集內容

頭兩集每集都係30分鐘左右 然後繼續睇金土劇追進度…
皮塔在戀愛 (英語)(葡語)
背景設在南北統一 男主idol因為醜聞提早入伍 係發生醜聞個event上第一次見到女主 然後又係部隊中女主又做咗男主分隊兵長 男主娛樂公司同門師妹意外被(北謀?)神秘組織定係黑幫追殺 …男女主結果跳崖逃追殺 頭兩集內容
顛今集去到9.4
聯結EP 5-6
根本冇對手
Crash有冇睇
睇到第2集引人入勝演技又好
係太多同學
啲名記唔到邊個打邊個
prime都唔買,係咪退出左韓劇市場
EP6
如果計懸疑 第6集好睇好多 老公/仔. 妍雨之後send咗比女主一條片証實知道未死同時奶好嗰面又查到cctv見到妍雨同佢一齊 今集講多咗奶奶扶持嗰個女醫生嘅野心、女主個仔嘅補習老師、女主個仔(仲開始要留意 學校個女同學)最重要講多咗妍雨背景同埋點樣計劃…
Connection始終都係等黃VIU

反正佢哋試過見到日劇Silent爆紅就緊急購入
有啲難喎
佢哋當初都係見到Silent超高討論度 咩觀眾集集都喊 男女主角做得超好就即刻補飛買套劇
仲要嗰陣好似套劇已經播咗差唔多一個月

依家你哋煲紅套劇咪有機會緊急購入 反正同當初一樣都係無人估到佢會補飛嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞