[清貨大減價] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2737]

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
真係好撚癲
聯賽下下咁就要賠錢既話要賠到幾時
無記錯係10M歐買返黎,10M歐賣得返出去,連埋長毛果6M就有16M

以前賣一個青訓得幾十萬,百零萬鎊
依家收得返6、7百萬甚至上千萬已經算有進步
希望之後青訓隊果度成績持續有改善,就算上唔到一隊既賣出去都可以賣到理想價錢帶來可觀收入
海龍著9號咪得
下季掛靴或者過沙地聯同朗哥玩算啦
就等於啲人飛去美國睇NBA,大部分人睇都係為咗睇果隊最出名果個球星㗎啦,唔通為咗睇角色球員打波
要睇個星公關好唔好識唔識做人,見NBA啲球星有時見到啲山長水遠坐都幾二十個鐘飛機過黎睇波撞正自己輪休既,佢哋都會特登搵返個球迷同佢影相同幫佢簽返名
除非係排第七八九名
如果唔係只係冇歐聯其實冇危險
因為我哋冇歐聯會自動減25%人工
大致上補償返失去咗嘅歐聯收入
朗哥應該去美職玩肯定場場有得出
之前nba 有球員都係咁做咪比人屌到要修例
點修例 今年快艇都成日輪休喎
逢b2b都唔打一場
咸哥遲下會唔會唔玩
無留意開nba
之前可愛直頭幾場唔出 而家敢唔敢

巡遊條街都唔滿嘅
其實我哋依兩年平啲賣青訓出去但加重sell on
佢哋踢得好
之後再轉會 我哋又分多咗一筆收入
賣人個價錢其實唔係好反映到我哋總共收到嘅錢
而家隊U隊好似成績唔錯,成續唔錯既話自然賣到好價錢架啦。

我地仲有大福哥青訓出身,賣得出就大賺!!
賣柒福 填得仲多啦
咁都幾好,起碼真係走寶打起左都唔洗TOTAL LOSS。
其實表演賽都唔應該包 運動員嘅野根本話唔埋 球會點會包一定出邊個 到時傷左咪賠死佢
好冷清,係咪年年都巡睇到厭
上年三冠王巡遊情況係點?係咪都唔滿?
咁點分佢係傷定抖
呢隊波本身都神憎鬼厭
之前睇開波既就怨佢炒貴哂啲飛
而家仲要要場

Btw英超聯賽好似都罰過球隊出哂副選留力下一場
睇下有無簽一定要出場既合約囉
無既就大會問題
同埋如果傷咗出唔到無辦法架
唔知d人點解咁癲
呢啲真係無寫包單
估唔到英超都係咁
但球迷角度應該係鍾意個球會
唔只係鍾意個球員
不過美職算啦…
唔去得呀,佢老強單野一到美國就要搵去上庭先,等到開庭直接判唔告先比走,你估佢會唔會咁柒比差佬夾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞