[清貨大減價] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2737]

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
木既話,真係似好大機會賣,呢季踢得咁好都無風試過水溫話留返黎自己用。
安份守已啦

唔係以為自己教得掂大會嘛

至少呢一刻未夠班囉
般奴係咪證明咗佢上限係可以去到carry球隊盃賽決賽贏曼城
而家有歐霸踢係咪代表筆直會比上次報出黎35M現金多。
下季似同迪布尼一齊走
其實我覺得今個夏天轉會窗最關鍵係賣唔賣米路,賣走佢就一定要買返個人,但比較好都唔會平,又多人爭,除非真係用U21 個Collyer
好肉酸
比鄰居球迷見到都笑你
係印就glazer out 啦
橙雪佬下話
認住你
前鋒 防中 中堅每樣都最小一隻。
米路走唔走都要簽一個防中應該。
般奴踢得好呀
幾次一上腳,即刻做兩下假腳,幫自己製造空位,然後可以望定長傳/控制節奏
唔使好似以前咁,一味快快快,一定要第一時間鳩傳上去
佢應該用多d呢招
其實都係,因為艾歷臣又應該會走
有排執 清左班高薪廢柴先
我覺得米路一定要賣
如果真係40M更加無理由唔賣,佢跌得太明顯

如果決賽有佢應該無踢得咁好,我地贏既其中一個原因係無再鳩斬上前面浪費控球權
雖然我地possession低,但每次拎到波都好有耐性猜,真係有機會先長傳
想知你講個個新仔係防中黎?我見佢有入過幾次大名單後備
高薪既話都係得返自轉 福 水曹 米路要清,睇下你計唔計埋龜SIR,但呢D要清既球員除左米路偏偏唔係球隊最急切要補強既位置,所以好尷尬。
清完福自轉又要買翻同位置球員
女權問題一日解決唔到,綠木都無可能返到黎
再講佢個no.都比海龍搶埋,你覺得佢仲會想留低咩
應該係防中,喺白蟻簽返嚟,前兩日決賽完場之後坦克捉住佢講嘢,D人話好似上季聯賽盃決賽坦克都係咁捉住文奴,可能都係睇好佢
9 10任揀,責死佢仲得
音樂組組長當年朗隊係咪扔爆咗佢同連皇部機
今場上半場同下半場頭段成熟咗好多
尾段俾人追返球佢先急咗狂大腳
不過咁都好過自己半場自爆既
麥湯似啱啱俾人炒魷魚
應該大機會簽個防中返黎
佢就輪換咁
始終好難一次過簽兩個防中
Budget有限既話
原來般奴最後埋單計成季所有賽事入15球13助攻,如果前場班友把握力好少少,我諗佢已經雙15咗,甚至助攻有20up
最撚肉酸係完場後去慶祝埋一份
柒到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞