[清貨大減價] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2737]

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
買咗一件波衫已經俾老婆話
都係,本身都唔係預佢場場正選。
搭單問埋你地買幾錢?
我見官網做緊優惠
馬仔琴日好似冇出黎捧杯?
坦蛇足總杯賽後咪話成季得海龍一個前鋒,根本就無前鋒輪換佢,同埋佢都傷過三次。聯賽尾兩場比海龍先作後備REFRESH下,兩場後備都即刻右腳入兩球
首先我無J其他教練 亦唔知邊個J緊
但都好佩服好似愛蛇對住我地 明明上半場都出哂事比我地打穿哂 下半場依然繼續佢踢法

呢度大部份迷反都知坦條form係要有短馬 無短馬唔work
問題就係今季無咗短馬咁耐 隊波係咪要放棄式咁玩transition後防比人射2-30腳 onana就話反底頂得住 你見awb呢d廢到hang哂機仲未計米路大力速率跟唔上
另外輸cut back輸死球呢d唔關多唔多人傷問題吧
仲要諗下季首要執到個同短馬同功能防中/中堅
已經唔敢諗以我曼買人能力可能買到咩旬貨

坦留多年就望佢咪咁固執 做多d輪換 後生嘅捉住佢地提佢地唔好咁獨食
要球隊入波先唔係自己入波先一隊波要走多d位先拉到空間
買隻中鋒下年海撚主力踢歐霸同盃仔啦
但坦熱身賽都練緊假9
唔知點解正賽又無咁用
首回合輸海龍閪手+空哂頭鎚
次回合補時阿拔派膠

驚foden多過佢, 菲利進化快到癲
離婚加入我哋a0黨, 想買幾多都得
根本無去倫敦
辛祖頭幾場已經HEA到仆街,海龍岩岩黎到又係背傷,要到對阿妓先DEBUT
坦本身都用到佢苦工咁
不過都同佢啲隊友能力有關係
唔好亂講野啦
一陣俾餅嫂知道要跪玻璃
如果有返D後組BUILD UP應該係好好多,之前如果唔極速飛標TRANSITION上去,班中前場根本連破密集既能力都無,當然個後果係場場比人中出,但有部分原因係班中堅踢唔到HIGHLINE
餅嫂已經睇到
比較想知係海龍踢陣地係點,暫時見佢D搶點係麻麻
doku出黎對住體能下降左awb,都無著數
根本鏝就係賣人賣到自己條右路收左皮
對住mid block,封埋doku就無計
當然,全世界可能得幾個閘有信心封死awb
midblock都唔係咁易有世杯版安拉拔cover中場
怕咩, 財政獨立收入分開洗

離婚賣樓直接移民去曼市
咁樣都叫有 用黎評審頂級中鋒個頭會唔會差左啲
曼城成個巴塞system copy 咗過去
不如等xavi 過去教
唔識發力 跳起擺好個頭等波撞埋黎
拿蛇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞