[清貨大減價] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2737]

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
有記者影到你有肚腩仔喎
如果攞晒三隻盃
排到第8以上我已經幫坦蛇奶緊袋底
有咩再下季先算
咁kick
但應該冇野既最多買黎儲起
印左華記
好彩佢一腳中楣 放過nana
打開條片第一球已經有Ben White underlap ,又唔見你講係對位既foden問題?

第二條片尾尾foden對位tomiyasu,個波未落地foden已經收步。

open play 俾人打transition 同low block 防守根本就係兩回事,low block 防守辛祖冇回防?求其搵條highlight片頭幾秒已經有啦。你想睇咩你咪會搵到咩囉。
Kane冇供應都可以自己搵食
個球短馬都封到盡,得返個死角位俾夏撚射
防守未返得切要隊友補位,同辛祖睇住自己走甩左仲收步,咁有得比?
Kane自己已經係一個進攻體系
仲有雞頓門口甩轆, 等到8X分鐘先追返球已經爭好遠
辛祖防守未返得切要隊友補位,同foden睇住自己走甩左仲收步,咁有得比?
第二段片果個本身辛祖自己睇緊,之後自己睇住黎收步喎

同埋人地進攻做左咁多野,今年英超MVP,跟甩左今次,而辛祖頭兩場後備換佢出黎錫身成咁,你用黎比?
今季我覺得點都要入返件球員版近年最靚
下季啲leak out柒到仆街唔知點買
盃唔盃唔係重點
重點係有無確定嘅方向
要諗多幾個plan
萬一短馬傷
萬一無防中
呢d情況下點踢

最低目標歐霸唔好出局同前六係理想
講到最後都係攞進攻表現嚟比,咁所以人地啲翼隻隻都咁好表現,我地啲翼就隻隻都冇力囉。
想買埋間條果件球員 印華記
辛祖頭兩場60幾分鐘換入黎就無力? 咁加拿祖今季成日跑上跑落叫咩野?
大大力屌鳩班曹賊就啱, 手足反曹不遺餘力
認真有祖個防守數據都唔係好靚但畫面靚 同19歲係咁多
佢不嬲都係得60分鐘貨
呢60分鐘仲要勁懶
你講到辛祖唔回防咁,翼鋒包到咁落除咗有體力分配問題,仲有就係你將個有creativity既球員擺咁落,反擊威力會好低,同埋佢地輸12碼既機會亦更大。

要求翼鋒回防,同要求翼鋒跟入禁區係兩樣野。
你睇其他強隊會唔會叫vini mbappe foden grealish哩啲跟埋入禁區?
以前皇馬就係中堅對出去,卡斯米路塞返入禁區,卻摩落返禁區頂。基本上大部分強隊都係類似rotation
連續兩屆無歐聯死罪嚟
除非有歐霸
前六一定唔ok
頭兩場係後備60幾分鐘換入黎,即係踢30分鐘左右
原來今季跑上跑落大家就滿意,對翼鋒要求唔係end product係跑上跑落。
有咁既球迷就所以早就自轉同坦哩啲畫面夠熱血就得囉,係我難為garnacho本身上限可以更高,而家就剩係跑上跑落就chur爆了。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞