[清貨大減價] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2737]

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
杜曹所謂D盃賽專家,坦而家都做到,都唔知傳佢做咩
摩so 時期又話教進攻好勁但又冇料到 , 出走後又剩係教過英冠隊 , 差唔多冇實績睇到 其實想要麥蛇係咪單純是旦賭 希望會成功
下季啲衫勁似廿年前去興發買組隊波衫
https://x.com/theunitedlad__/status/1792619369823904160?s=46&t=93_xb9z32j28utCyrk4gnA
海龍其實做到好多DROP BACK派牌比班翼1 VS 1既工作,但係我地班翼好多時浪費哂咁解
做乜鳩遮樣
呢度好多人要個20歲都未夠嘅後生仔做到曬所有野
好似有位ching專反海倫
月頭先入頭槌都可以話無頭槌
https://www.youtube.com/watch?v=ltDCdgVVTLw
強隊邊有分正選後備
曼城用grealish代foden你都冇得話佢出後備啦
我地出antony收有祖都冇得話係出後備

不嬲大賽前好多球隊都出「副選」輪換

擺明針人腳唔厚嘅弱隊

睇返原來係狼隊
印象中狼隊仲要輪換完真係贏左場6分波
季尾再成功護級

如果出正選對曼聯
出力踢又輸,跟手下場6分波冇力踢再輸
咁就真係on9
而家戰術調整都唔俾

「狼隊上季作客曼聯時,曾派上十名後備球員,他們也因此被賽會罰款2.5萬鎊,摩根認為若曼聯這次也這樣做,也理應受到懲罰」
https://hk.news.yahoo.com/狼隊-曼聯若派後備戰黑池應被罰錢-041600517.html
之前講過其實未計適應期,仲要中間傷出左一段時間,佢既表現絕對係合格有餘。。
英超熟咗佢踢法, 截斷供應就得

但係咁都入27球, 個人能力好癲下
Mainoo季尾攰又話揀波踢 根本班新仔點踢都唔會滿足呢度嘅標準
有樣野海倫一定勁過夏撚 向前傳progressive pass既能力
海倫今季已經唔止一次放過啲好靚既波俾福同祖跑
好問下呢間先
年青球員本來就會有表現不穩定既問題啦。。好平常
同埋隊波都唔係RUN得順,更加難踢。唔明咁HARSH做咩。
夏撚後生,調整下啫,下季隨時再爆一爆

其實上季先攞完三冠
今季都係神射手
領先第二位成5球
可以話係毫無懸念無得爭

有啲評論講到佢垃圾咁
kdb foden bwa已經一堆
唔驚冇供應
佢如果喺我曼就應該等波等到發瘟
如果下季拎到盃咪又係爭住買

曼迷最鍾意叫人躝
狗竇永遠身體好誠實
係季中至季尾開始唔知點解佢好多時背隻卡位都比人推跌,唔夠硬。所以個排小左好多做頂點策應
今季三件都靚
佢未嚟英超之前都俾人話冇頭鎚
跟手好似第一個月就入咗幾粒
攰囉頂
鬼叫馬狗射波
季尾70分鐘出嚟咪搞得掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞