[清貨大減價] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2737]

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
lm
Welcome
老實講今年佢哋追得咁貼下季真係唔出奇
佢地下年似利武肺果年咁
贏到開巷之下拎
會唔會返去拯救巴塞
到我坦連勝啦
仲係度再講
自從得了精神病後,每日都很精神
更狗哥哥休息多啲 曼區仲需要你搶口
真係比光頭 end the era?
今天我?
香港人唱今天我仲多人過呢度
好老尷
有啲嘢真係唔係錢就可以推砌出嚟
曼聯fan base無因為成績差而少左
反而越嚟越多
佢哋啲主力唔識傷,睇吓下年keep唔keep到,嚟緊仲要踢國際賽
仲要到最後比人用數據同事實反駁屌完之後就黎一啲我覺得、我認為既情感宣洩去繼續重覆返作既論點
多謝痢輸春秋同足球快報呢啲歪曲事實既濕鳩page 囉
https://www.facebook.com/share/r/nQPWvyiYdU19nFXq/

福狗一路行一路拎住部機播歌好mk
我請你抬hi-fi 舊到死咪抬出街
老實講 nana數據一定要比dribbles
每日堅持坦克留隊
係Facebook見到,有個曼迷著住印ten hag out 既波衫入場,仲要好撚得戚咁自拍,然後坐佢後面個鬼佬就睇唔過眼屌佢老母

From everything of Manchester United
上任2季 3個決賽 2個獎盃
結果論去睇,絕對係唔差

當然過程有幾痛苦 大家都好清楚
特別係今季咁多傷患 唔難想像做領隊有幾為難

就好似你條Team有條友成日都sick leave咁
不過你可以選擇炒咗佢請過個

做球隊領隊只能求神拜佛佢快啲好返

由決賽前一日 某英國記者傳出無論決賽賽果係點
Ten Hag 都冇得留低 到最終係冇被睇好既情況下 擊敗曼城 成功捧起獎盃 Ten Hag 終於可以吐一口氣

抵佢可以喺賽後記者會話 如果球會唔要佢 佢咪去第二度贏囉
呢種性格 唔多唔少都令我對佢多咗一份尊重

希望賽後既揮手 唔係告別
佢值得擁有多啲時間去實踐佢既理念

#TenHagIn #FaCupWinner2024

P.S 坐我前面有條友居然印住Ten Hag Out
開波前仲好得戚係咁自拍
之後有個鬼佬睇唔過眼係咁屌佢
賽後佢又睇埋慶祝先走 咁唔鍾意個領隊又喺度叨光?👎🏻

https://www.facebook.com/share/r/f46mJZUaEqAERZzA/?mibextid=UalRPS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞