[清貨大減價] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2737]

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
坦克賽前搵左球員太太拍片同寫信激勵士氣,比賽前播出。
搵科頓同條垃圾比? 你short撚左啊?
4-5月踢左9場,剩係入左3球仲要有球係烏龍,以我地既人腳而家踢佢個套應該會仲柒
最唔想佢黎個件
你地話佢唔跑嘛咪比番個數據你地睇
防守數據差就不嬲 即使我地隊其他翼都一樣最有sense個個得amad

22/23貼完都係比人話半季番黎都唔知踢緊乜

佢不嬲都係製造機會比隊友個個唔係自己要入波個個

直接屌佢公開駁教練咀咪得呢點點都係錯
條龍骨賣走咗喎年年賣主力

坦本身套form 今季睇落好有問題
傷兵又好,固執又好,呢點應該冇乜爭議

睇佢說唔說服到高層 換完血後佢套 form 會work
如果高層唔想再放時間資源去試佢套 form
而家分手都算係好來好去
佢講撚到跑得多就必然無end product咁
好on9
白下半季排尾4
朗哥sprints數據夠唔差 唔cap埋distance covered?
藍色要夠靚仔先carry到
Ten Hag Out?
jaga
你同我冇乜緣分
現代足球覆蓋範圍廣已經係基本
除非你真係交得到一劍封喉既表現都仲有價講
坦克賽前搵左球員太太拍片同寫信激勵士氣,比賽前播出。

Distance Covered
第一季SoB教好似已經10.幾KM
不過搵唔返張圖
返到德甲有個戰神級助攻個陣浩南哥同成田J左幾個PO架

係去到最尾個場先有多個姐
依個暑假要upgrade啲最先進既恢復設施先啦
carrington會唔會廢到連冷凍療法設施都冇
光頭幫越嚟越多人
我著出街一定食好多女
回防唔返咁後,留翻體力咪可以係前場增加覆蓋範圍 例如增加逼搶強度,增加走位幫波次數

睇你點取捨啫
防反基本就係最強戰術
幾十年黎已經證明晒
但問題係....防反勁唔會幫你贏聯賽
一遇到死守,就完全用唔著
你唔攻佢又唔攻,睇下邊個忍唔住先
摩連奴最強時代就係咁樣

戰術博弈既結果,就係出現左依家呢種現代足球
將條防線推到去對手半場,響對手個半場度打反擊
於是進攻球員要識守變左常識
然後防守球員有突破能力又變左必要

所以改打法,其實係想要贏番聯賽
今季大家都有眼睇,曼聯一遇到對面死守打防反,就打到舊屎咁
打強隊唔會死守你,就打到識飛
佢地當左水曹係英雄咁
朗哥都有季逼搶好勁tim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞